Zone Alarm

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

Váňa
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: březen 03
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Nespecifikováno

Zone Alarm

Příspěvekod Váňa » 06 bře 2003 19:07

Jo,já moc a moc děkuji,že se někdo zabývá i někým jiným.(i když..já mam taky takové tendence,někomu poradit..ap)
Je to smutné,ne a ne...Vzhledem k tomu,že mám téměř novou 80-kuWD,tak jsem nakonec musel Volkovem odstranit Wokna a dát tam nový!No a .........jsem tu.Fakt nevím co s tim budu dělat.Ráno malá bude chtít hrát Harryho a on ji nepujde,Je mi ale líto tento novej Wihňous přepsat.Jo to ale asi znáte všichni.Až se vyspím,(vlastně:ráno moudřejší večera)Jo,a ještě upřesním co mě to teda dělá.Mám ISDN,používám jen jeden kanál!Pokaždé se připojím!!(tekoumáci vydělávaj) Vše se zdá být na 100%,ale nedojde ke mě ani bit!
Jinak pěknej wekend.IDík
Naposledy upravil(a) Váňa dne 08 bře 2003 00:21, celkem upraveno 1 x.



Reklama
Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6557
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

Zone Alarm - trusted

Příspěvekod Ltb » 07 bře 2003 00:08

Čau, to že je Zone Alarm zajímavý kousek softu, o tom není pochyb:)
To že ho člověk občas nedokáže 100% vyladit se také občas stáne, já ZA na svém PC mám. Chodí mi bez problému, stačilo mu jen říci, čemu má věřit (trusted) a čemu nikoliv. (v mém případě jsem připojený na net přes LAN čili jsem jen povolil přístup na IP Proxy serveru)
Trochu jsem nepochopil, co máš na mysli tím "true wector"..??
Jinak ty zóny TRUSTED se nastavují kliknutím na Firewall - Zones..

AZOR
Pohlaví: Nespecifikováno

Zone Alarm

Příspěvekod AZOR » 07 bře 2003 21:43

Prostě si všechno vypaluj na CD a firewall můžeš vymazat :-)
Z programátorského hlediska, když chci z tvého PC poslat
data a máš firewall ... tak to neni problém ...
třeba otevřu explorer ..
http://www.neco.cz/send.asp?heslo=tvojhesl.login
a tam to spracuji ...

Proto na firewall nevěř a raději pal fše na CD ... :D

Jo a já jsem s ZA měl taky problémy ...když jsem to měl...

AZOR[/i]

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6557
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

Re: Zone Alarm

Příspěvekod Ltb » 08 bře 2003 00:37

AZOR píše:Prostě si všechno vypaluj na CD a firewall můžeš vymazat :-)
Z programátorského hlediska, když chci z tvého PC poslat
data a máš firewall ... tak to neni problém ...
třeba otevřu explorer ..
http://www.neco.cz/send.asp?heslo=tvojhesl.login
a tam to spracuji ...

Proto na firewall nevěř a raději pal fše na CD ... :D

Jo a já jsem s ZA měl taky problémy ...když jsem to měl...

AZOR[/i]
)

Jo, záloha je věc důležitá...ale nemyslím si, že přestat používat ten soft "jenom" proto že ho člověk neumí dostatečně nastavit je zrovna to nejlepší řešení, odinstalovat ho je asi nejúčinější a nejrychlejší, ale nikdy nevíš..
Firewall má budoucnost!! Už jen to že je (jakýsi náznak) implementován přímo v (nových) Windows XP poukazuje na to, že se s ním do budoucna více než počítá.

Váňa
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: březen 03
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Zone Alarm

Příspěvekod Váňa » 09 bře 2003 19:16

Ahoj,díky za příspěvky.Nechal jsem nové Wokna.Vyčlenil jsem jim 4GB.Na stahovače,a jiné důležitosti k Netu.Zbytek jsem nechal na hry,filmy,fotky-už ale zkrátka nebudu přeplácávat Windows (přez kterej se připojuji) všelijakejma ovladačema na všechno možný i nemožný (pak to "čistit" různejma utilitkama.Jo a ještě na závěr - Zone Alarm budu stále používat.On snad za to ani nemohl.Zatim dík Ivan

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6557
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

Re: Zone Alarm

Příspěvekod Ltb » 09 bře 2003 23:06

Váňa píše:Ahoj,díky za příspěvky.Nechal jsem nové Wokna.Vyčlenil jsem jim 4GB.Na stahovače,a jiné důležitosti k Netu.Zbytek jsem nechal na hry,filmy,fotky-už ale zkrátka nebudu přeplácávat Windows (přez kterej se připojuji) všelijakejma ovladačema na všechno možný i nemožný (pak to "čistit" různejma utilitkama.Jo a ještě na závěr - Zone Alarm budu stále používat.On snad za to ani nemohl.Zatim dík Ivan

:D Sláva, ať žije ZoneAlarm:) Hlavní je, že ti to chodí

Uživatelský avatar
kuris
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: březen 03
Bydliště: Daleko
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Zone Alarm

Příspěvekod kuris » 10 bře 2003 12:47

AZOR píše:Prostě si všechno vypaluj na CD a firewall můžeš vymazat :-)
Z programátorského hlediska, když chci z tvého PC poslat
data a máš firewall ... tak to neni problém ...
třeba otevřu explorer ..
http://www.neco.cz/send.asp?heslo=tvojhesl.login
a tam to spracuji ...

Proto na firewall nevěř a raději pal fše na CD ... :D

Jo a já jsem s ZA měl taky problémy ...když jsem to měl...

AZOR[/i]


Tak to muzes zkusit.Jeste driv nez mi otevres explorer te budu mit naroutovanyho a shodim Ti PC (ze stolu). :P

ZoneAlarm je dobra vec pro obyčejné uživatele ale musi se umět použit.To ze Ti nejde ani bit do PC muze byt tím, že zrovna v tom programu se da pristup na internet zakazat takovym zameckem v horni casti.Tim jsi sice pripojem ale teoreticky nic se do ani z PC nedostane.Staci na ten zamek poklepat,on se otenze a melo by to fungovat v pohode.
AMD (AGOIA 0212) 1700+@2300+ (169*11, 1,75V), ASUS A7N8X Deluxe, Leadtek GeForce 4 4200Ti 128MB 250/513@310/610, 256MB OCZ PC 2700 CL 2. Case Chieftec Dragon Silver.

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6557
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

:o))

Příspěvekod Ltb » 10 bře 2003 21:03

No, to je dobrý:) shodit PC...ze stolu:) Jsem ještě neslyšel:) Každopádně ZoneAlarm chválí hodně lidí:) Dost na něj také nadává, ale to spíše proto, že je tak "dobrý" a všechno uzamkne:)
Sám jsem zažil případ, kdy jsem jel (prý) k jednomu nefungujícímu PC 300 km a jediné co jsem pro jeho uvedení do provozu udělal, bylo vypnutí ZoneAlarmu....no, proč ne...grrr, doufám že už nikdy více.
ZONEALARM je vlastně také super obrana proti "surfování za 120 000kč měsíčně" .....bylo to nedávno v TV, takové to nechtěné připojení se na iNET přes kapku (DOST) nevýhodného operátora. To pak voláte někam do ASIE...třeba:)
Instalujte firewall (ZA), nestane se vám to!


Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host