Prosím o pomoc, Ad-Aware2008 mi při kontrole opakovaně zůstalo stát na nějakém registru viz. obr.
Použil jsem také Ccleaner, ale dělá to dál.
Poradte prosím jak postupovat. Děkuji Pavel
Ad-Aware2008 zatuhlo Vyřešeno
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Ad-Aware2008 zatuhlo
Tohle mi dělalo AVG 8.0, a pak se nakonec celý program zhroutil. Zkus následující:
1) V síťových připojeních dej u možnosti připojení k internetu/místní síty volbu zakázat --> tím zablokuješ internet..
2) Odinstaluj pomocí přidat nebo odebrat programy Ad-aware
3) Nainstaluj ho znovu
4) Vyzkoušej ho..pokud to bude dělat znovu, zkus jiný program, či pořádně pročistit registry..
5) Zapni internet - opět v kolonce připojení k internetu a dej Zapnout/Povolit..
Poté se provede aktualizace, nebo ji proveď ručně..uvidíš co to bude dělat..
1) V síťových připojeních dej u možnosti připojení k internetu/místní síty volbu zakázat --> tím zablokuješ internet..
2) Odinstaluj pomocí přidat nebo odebrat programy Ad-aware
3) Nainstaluj ho znovu
4) Vyzkoušej ho..pokud to bude dělat znovu, zkus jiný program, či pořádně pročistit registry..
5) Zapni internet - opět v kolonce připojení k internetu a dej Zapnout/Povolit..
Poté se provede aktualizace, nebo ji proveď ručně..uvidíš co to bude dělat..
Tak jsem to provedl jak píšeš a dopadlo to asi tak: když jsem Ad-Aware odinstaloval a znovu nainstaloval tak to proběhlo v pohodě. Ovšem jak mile jsem provedl Update tak už to zase tuhne. Nepomohla ani odinstalace AVG8. Zřejmě to je v samotném Ad-Aware. Doufám že mi ještě někdo poradí... prosím!
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mohlo se stát, že je to v samotné aktualizaci, nebylo by to poprvé co by paradoxně aktualizace antiviru v sobě obsahovala vir..zkusil bych změnit program..já mám Aviru a Spyware Terminátor a jsem spokojen..AVG 8.0 mi zpomalovalo PC a net..
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”