Spy Bot...???
Spy Bot...???
Keď spustím skenovanie tak v okne je modrá bublina v ktorej je ..i..nejaké tipy dňa,alebo pod.Neviem to nikde v nastaveniach nakonfigurovať aby to stadiaľ zmizlo.Ak viete ako sa toho zbaviť tak prosím poradte..?? 

- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Spy Bot...???
Nic podobného se mi při spuštění skenování neobjevuje, nemám ovšem spuštěný rezidentní štít, je tedy možné, že je tahle funkce povolena někde v nastavení štítu
..a jakou máš verzi Spybota? Mám tu poslední a tahle hláška se mi tam objevuje taky.. je to ale jen informace, to přece ničemu nevadí 

- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám verzi 1.5.2 a hláška mi fakt nevadí, protože se mi nezobrazuje, vadila ale kolegovi z prvního příspěvku 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejnovější je 1.6 a ta už zřejmě takhle otravuje.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
..ty jo :-) tohle je fakt plodná debata.. Ale zkoušel jsem to a myslím, že to odstranit nejde.Jestliu to kolegyni fakt tak vadí, tak jedině návrat ke starší verzi..
Tak som sa dostal konečne k PC....mám najnovšiu verziu,vydím že som neni sám komu sa to nepodarilo nejako vypnúť.... 

- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stáhla jsem poslední verzi, opravdu se info zobrazuje až od verze 1.6, ale ničemu tam přece nevadí, aspon teda mně ne. Možnost odstranění jsem navíc taky nikde nenašla
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”