nejde mi odinstalovat avast PROSÍM O POMOC Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

ahmed
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

nejde mi odinstalovat avast PROSÍM O POMOC  Vyřešeno

Příspěvekod ahmed » 11 led 2009 10:08

nejde mi odinstalovat avast při každem přihlášeni PC mi vyskočí chybová správa..Vstupní bod procedury dep_fsGetFileInfoHandle se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně aswCmnOS.dll nalézt.
Ctěl sem ho dinstalovat ale nejde mi.Zkusil sem jiný bod obnovení a píše mi to že se nový bod obnovení nezdařil :? sem v pasti :huh: :nervous: POMOC!!

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: nejde mi odinstalovat avast PROSÍM O POMOC

Příspěvekod memphisto » 11 led 2009 16:13

už jsi to vyřešil, že jsi označil za vyřešené?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

ahmed
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ahmed » 11 led 2009 20:41

Jo jo pořád jsem zkoušel odinstal.a furt nic až pak sem zkusil aktualizaci avastu ve které jsem zablokoval veškeré ochrané štíty a kontroly pošty atd.dal aktualizaci
-napsalo:"proběhla aktualizace proběhla v pořádku" pak restart/znovu odinstalovat/restart nehodilo to žádnou chybovou hlášku a vše už bylo O.K. Jo a bod obnovení funguje(hlava mi to nebere :D :D :D )

Magnat
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 11 led 2009 21:14

Myslím, že tato situace není ojedinělá a je hodna vědeckého bádání, poněvadž i já, jakmile zažádám o pomoc, mnohdy po této žádosti přijdu na řešení sám . :D
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”