Mám stejný (sic jiného uživatele jsem nezkoušel) problém. Navíc mi nefunguje spouštěstní věcí při startu. Tzn. že wifi, mirandu apod. musím spouštět ručně. Zkoušel jsem to přesouvat do nabídky "při spuštění" u jiných uživatelů (Administrator a All users) a relognout se, ale stále nic.
Taktéž by se mi hodilo, kdyby někdo pokračoval v zabýváním se tím :).
Přečti si laskavě pravidla fóra a příště nevkládej dotaz do cizího příspěvku. Tvůj dotaz byl vložen samostatně pod upraveným názvem. Děkuji za pochopení Pic.
nefunguje net a spouštění prog. při startu
Re: nefunguje net a spouštění prog. při startu
No, taks mu to přehodil do jiného tématu, ale teď nikdo neví, čím to začalo a těžko to někdo bude hledat...chtělo by to asi sem taky hodit nějaký odkaz na původní thread - dík.
Nevím proč cituješ bezprostředně předcházející příspěvek. Přečti si laskavě pravidla fóra. Dík za pochopení. Pic
Nevím proč cituješ bezprostředně předcházející příspěvek. Přečti si laskavě pravidla fóra. Dík za pochopení. Pic
- Jara
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Anebo to napsat znova a pořádně (srozumitelně) :)
Nobody expects the Spanish Inquisition!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Název dotazu vystihuje problém. Je věc tazatele, aby se ozval a dodal další podrobnosti.
Edit: Původně to vložil semo: viewtopic.php?f=47&t=39612
Edit: Původně to vložil semo: viewtopic.php?f=47&t=39612
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”