Avast! 5 je konečně tady, stahujte. (Zatím jen En + Fr)*
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Avast! 5 je konečně tady, stahujte. (Zatím jen En + Fr)*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 19 led 2010 22:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zlidštění nadpisu s ohledem na pravidla fóra. Že to není těžké?
Důvod: Zlidštění nadpisu s ohledem na pravidla fóra. Že to není těžké?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Avast! 5 je konečně tady, stahujte. (Zatím jen En + Fr)*
Česká firma a nemůžou udělat češtinu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Už i beta verze byly v češtině, takže to bude spíš jen zdroj ke stažení, pokud ne tak nebyl problém doinstalovat i jiný jazyk. Holt ještě nestihli předělat mutace stránek 

It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Po instalaci se dá čeština v nastavení stáhnout a v dalším nastavení už spustit 
Stahovat můžete z anglických stránek avastu nebo z download.com (české stránky ještě nejsou aktualizované).
(u nás v Kocourkově mě asi již nic nepřekvapí)

Stahovat můžete z anglických stránek avastu nebo z download.com (české stránky ještě nejsou aktualizované).
(u nás v Kocourkově mě asi již nic nepřekvapí)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Ad Čeština. An a Fr trh vydělá mnohem víc peněz, než náš trh, takže se vůbec nedivím, že se primárně pracuje s těmito jazyky a pro "žebrácký" trh, kde jsou při nákupu nejfrekventovanější slova: free, zadarmo, nebo crack, se dopisuje lokace dodatečně 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jsem spíš zvědav, jestli bude v AA nabídnuta automaticky nová verze, nebo odinstalace a instalace v5.
Zatím mi ukazuje, že mám aktuální verzi. 4.8.1368
Zatím mi ukazuje, že mám aktuální verzi. 4.8.1368
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Tak to je dobrý, a co licence platí tky pro verzi 5 když mám teď 4.8. O tom pochybuji že by platila aji na verzi novou.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Je tomu dva dny co sem registroval na další rok.Počkám na update.Jestli nepůjde číslo,zaregistruji se znovu.Život jde dál.. 

- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Ona ta čeština tam je, dokonce už poslední beta verze měly instalátor v CZ
Btw. můžeš mi zkusit jestli je formulář na on-line registraci z programu ještě furt v EN verzi nebo už je v CZ?

Licence funguje normálně z 4.8 v 5 (tedy alespoň u poslední bety před vydáním finální verze) a jestli si dobře pamatuji, tak by tomu mělo tak i být ve finální verzi.dadlou píše:Tak to je dobrý, a co licence platí tky pro verzi 5 když mám teď 4.8. O tom pochybuji že by platila aji na verzi novou.
Btw. můžeš mi zkusit jestli je formulář na on-line registraci z programu ještě furt v EN verzi nebo už je v CZ?
Aktualizace z 4.x na 5 by měla jít v pohodě provést, ale máš lepší odinstalovat starou a pak nainstalovat novou (v průběhu betatestingu s tím byl krapet problém, ale je to vyřešeno).Damned píše:Jsem spíš zvědav, jestli bude v AA nabídnuta automaticky nová verze, nebo odinstalace a instalace v5.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Registrační formulář je v angličtině .. 
sláva registrační licenční klíč platí i za starší verze 4.8....

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Tak to mám instalované, ale češtinu nemůžu instalovat hází to eror. Taj jak na to?
Musíš otevřít nastavení - jazyk, kliknout na stáhnout další jazyky vybrat češtinu..
A pak znovu nastavení a vyrolovat v jazyku češtinu. Aspoň tak jsem to udělal a je to OK.
A pak znovu nastavení a vyrolovat v jazyku češtinu. Aspoň tak jsem to udělal a je to OK.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”