problém s proxy (asi)

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Prkp
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

problém s proxy (asi)

Příspěvekod Prkp » 20 črc 2010 00:12

Zdravím :smile: Nejsem si zcela jist pravou příčinou svých problémů, ale hádám, že by to mělo být něco s proxy serverem či síťovou kartou. Z ničeho nic mi v Opeře přestal jít facebook (Nelze se připojit ke vzdálenému serveru...) spolu s dalšími stránkami. Zkusil jsem vyměnit prohlížeč za Mozillu, ale ta se pro změnu chovala jako kdybych byl offline. Zkusil jsem i IE, ale bezúspěšně. Další z problému je síť. Mám momentálně přes switch propojené 4 pc, všechny kromě toho mého spolu můžou po lance např. hrát hry. Nevím jestli spolu tyhle errory nějak souvisí, ale jsem za to, že ano. Je taky dost možné, že jsem chytl nějaký nepříjemný vir, což beru jako dost pravděpodobnou možnost, proto to zařazení. Jestli někdo tuší nebo ví co s mými obtížemi předem děkuji za help :wink:

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: problém s proxy (asi)

Příspěvekod Žbeky » 20 črc 2010 08:35

Jinými slovy ti vůbec nejde net?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Prkp
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Prkp » 20 črc 2010 17:52

Právěže ne, nejde mi to co jsem napsal, že mi nejde. Ostatní funkce internetu jdou

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 20 črc 2010 17:54

A ty se připojuješ přes proxy?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”