Spyware Terminator, malej ale šikovnej ??????

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Spyware Terminator, malej ale šikovnej ??????

Příspěvekod alias75 » 23 čer 2006 13:12

Chtěl bych poprosit některé šikuli jestli by se nepodívali na tento spyware.http://www.spyware.cz/go.php?p=spyware&t=aplikace&id=34Zatím po té co jsem si ho nainstaloval se tváří velice uživatelsky příjemně.Po použití spybotu a adaweru zachytil ještě nějaké dva problémy které ani jeden z nich nedetekoval.Nejsem ovšem v problematice natolik zběhlí abych mohl soudit.Proto jsem chtěl požádat Vás aby jste se na něj podívali a možná Vás i upozornit na zajímevej softík který je free a to dokonce s rezidentem.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Reklama
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 23 čer 2006 13:27

Můžeš jej vyzkoušet. Spyware Terminator (pozor na záměnu se Spyware X Terminatorem) byl 9. března letošního roku vyjmut z databáze škodlivého softu Rogue/Suspect Anti-Spyware Products, takže by měl být OK. A praxe ukáže, nakolik se osvědčí.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Spyware Terminator, malej ale šikovnej ??????

Příspěvekod memphisto » 10 zář 2006 17:46

alias75 píše:Chtěl bych poprosit některé šikuli jestli by se nepodívali na tento spyware.http://www.spyware.cz/go.php?p=spyware&t=aplikace&id=34Zatím po té co jsem si ho nainstaloval se tváří velice uživatelsky příjemně.Po použití spybotu a adaweru zachytil ještě nějaké dva problémy které ani jeden z nich nedetekoval.Nejsem ovšem v problematice natolik zběhlí abych mohl soudit.Proto jsem chtěl požádat Vás aby jste se na něj podívali a možná Vás i upozornit na zajímevej softík který je free a to dokonce s rezidentem.

jj.já používám spyware terminátora a jsem spokojený.občas mi najde i více věcí než spyware doctor

zdenislav
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod zdenislav » 10 zář 2006 21:31

Já ho používám už dýl a líbí se mě ten rezident, jak upozorňuje když se něco chce zapsat do registrů.
Jinak jenom spokojenost :bigups:

Petonet
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Petonet » 16 zář 2006 20:41

mne sa tento program osvedcuje a myslim ze je fakt fajn

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”