Spyware Terminator, malej ale šikovnej ??????
Spyware Terminator, malej ale šikovnej ??????
Chtěl bych poprosit některé šikuli jestli by se nepodívali na tento spyware.http://www.spyware.cz/go.php?p=spyware&t=aplikace&id=34Zatím po té co jsem si ho nainstaloval se tváří velice uživatelsky příjemně.Po použití spybotu a adaweru zachytil ještě nějaké dva problémy které ani jeden z nich nedetekoval.Nejsem ovšem v problematice natolik zběhlí abych mohl soudit.Proto jsem chtěl požádat Vás aby jste se na něj podívali a možná Vás i upozornit na zajímevej softík který je free a to dokonce s rezidentem.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Můžeš jej vyzkoušet. Spyware Terminator (pozor na záměnu se Spyware X Terminatorem) byl 9. března letošního roku vyjmut z databáze škodlivého softu Rogue/Suspect Anti-Spyware Products, takže by měl být OK. A praxe ukáže, nakolik se osvědčí.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Spyware Terminator, malej ale šikovnej ??????
alias75 píše:Chtěl bych poprosit některé šikuli jestli by se nepodívali na tento spyware.http://www.spyware.cz/go.php?p=spyware&t=aplikace&id=34Zatím po té co jsem si ho nainstaloval se tváří velice uživatelsky příjemně.Po použití spybotu a adaweru zachytil ještě nějaké dva problémy které ani jeden z nich nedetekoval.Nejsem ovšem v problematice natolik zběhlí abych mohl soudit.Proto jsem chtěl požádat Vás aby jste se na něj podívali a možná Vás i upozornit na zajímevej softík který je free a to dokonce s rezidentem.
jj.já používám spyware terminátora a jsem spokojený.občas mi najde i více věcí než spyware doctor
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”