Super! Díky! Jak je to s tím, když budu mít instalačku i s klíčem zálohovanou, je možné si to nainstalovat třeba po reinstallu win?
EDIT: I když to tak vypadá, že zdarma to mají jen lidi, co mají odběr / účet u nich už delší dobu, já mám jen 5% slevu.
Giveaway of the Day - Tip na dnešní den! Vyřešeno
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Giveaway of the Day - Tip na dnešní den!
Naposledy upravil(a) Karrex dne 12 črc 2014 12:22, celkem upraveno 1 x.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Pohlaví:
Tohle by nemělo být vázáno na datum aktivace, takže to půjde znovu aktivovat i po přeinstalaci.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
I když to tak vypadá, že zdarma to mají jen lidi, co mají odběr / účet u nich už delší dobu, já mám jen 5% slevu.
Sestava v profilu.
-
- Pohlaví:
To víš že ne, já tam nedal odkaz
Zkus to https://www.ashampoo.com/en/usd/lpa/gift
Nejprve klikneš na request code a ten kód pak vložíš do políčka vpravo a klikneš na Get downloads now.

Nejprve klikneš na request code a ten kód pak vložíš do políčka vpravo a klikneš na Get downloads now.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
A jo, díky
.

Sestava v profilu.
Pokud jde o instalačky, tak instalačky stažené z giveawayoftheday.com s ikonou klíč na žlutém pozadí
není možné po dni expirace nainstalovat.
Už se mi tohle jednou stalo – naštěstí jsem si stáhnul instalačku od výrobce a k té jsem použil vygenerovaný klíč.
Zkusil jsem to ale u převčírem vydaného Sketch Draweru (registrace proběhla OK, doma jsem ho ještě nainstaloval, ale v práci jsem zkusil instalačku od výrobce, protože ta z Giveaway už vypršela) a klíč mi to nevzalo.
Máte s tímhle někdo nějakou zkušenost?

Už se mi tohle jednou stalo – naštěstí jsem si stáhnul instalačku od výrobce a k té jsem použil vygenerovaný klíč.
Zkusil jsem to ale u převčírem vydaného Sketch Draweru (registrace proběhla OK, doma jsem ho ještě nainstaloval, ale v práci jsem zkusil instalačku od výrobce, protože ta z Giveaway už vypršela) a klíč mi to nevzalo.
Máte s tímhle někdo nějakou zkušenost?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Ono jde možná o to jaký je tam způsob aktivace. Někdy se to aktivuje přímo při instalaci a automaticky, jindy je třeba vložit ten kód. Pokud by se jednalo o ten první způsob, tak to ten kód nevezme. Ale to je jenom taková úvaha, nezkoušel jsem to.
Ten Sketch Drawer tam bývá opakovaně.
Ten Sketch Drawer tam bývá opakovaně.
Kód se vkládá až po nainstalování.
Instalačku z Giveaway není možné vůbec spustit (po spuštění vyběhne chybová hláška, že už je pozdě, po datu platnosti) a nainstalovaný program z instalačky od výrobce nevezme kód.
Instalačku z Giveaway není možné vůbec spustit (po spuštění vyběhne chybová hláška, že už je pozdě, po datu platnosti) a nainstalovaný program z instalačky od výrobce nevezme kód.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Ano, ale ne vždy je ten kód třeba. Jsou tam 3 druhy aktivace:Kód se vkládá až po nainstalování.
1) aktivuje se to automaticky při instalaci
2) klíč je v přiloženém txt
3) při kliknutí na aktivaci se to přihlásí na stránku s tím klíčem /nebo přijde e-mail/
Ale vždy se to při instalaci přihlásí na stránku a kontroluje to expiraci.
Naposledy upravil(a) guest dne 12 črc 2014 15:19, celkem upraveno 1 x.
Klíč mi přišel e-mailem a je třeba ho vyplnit v již nainstalovaném programu. Proto bych předpokládal, že bude platný pro instalaci z jakékoliv instalačky, přesně jako už jsem to takhle měl u jiného programu – dal jsem pozor i na to, abych stáhnul stejnou verzi (u jiné by to opravdu nefungovalo, to je mi jasné).
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Asi to mají dobře ošetřené, jinak by si to s jedním klíčem mohla aktivovat celá vesnice.
To bych neřekl – aktivace je oproti kódu a e-mailu, tedy na konkrétního člověka. Jak to asi řeší u verzí, které si člověk koupí? K těm taky dostaneš svůj osobní kód, který zkrátka musí fungovat.
- Mýliti se je Myloš.