Rapidshare - jak stahovat bez přestávek
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
kdyby jste byli co k čemu, tak na netu jsou mraky návodů, ale žádný nefunguje na 100% každému. ostatně těch 250 za měsíc za premium účet vás nezabije
a máte to bez problémů

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
http://www.rapidspool.cz
kamarad to zkousel a prej to funguje. koupil si nakej tarif za 20,- a misto 4hodin ceka asi 70s bo co to placal
kamarad to zkousel a prej to funguje. koupil si nakej tarif za 20,- a misto 4hodin ceka asi 70s bo co to placal
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
pokud se podíváš na netu, třeba http://www.w(neúplné)-forum.net je tahle diskuze na 20 stran a nic tam nevyřešili.někomu to jde a někomu ne. prostě to mají ošetřené, tak se s tím smiřte a neškudlete ty 3 kila 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
memphisto:to je marné - typicky česká národní vlastnost ochcat cokoliv se tady projevuje na plné obrátky.Co na tom že dotyční stráví víc času vymejšlení a sháněním návodů na obejití systému než těch pitomejch 500,- za tu dobu vydělat a mít klid.
Jen tak mimichodem když máš Premium tak jsou taky limity.25GB týdně down.
Jen tak mimichodem když máš Premium tak jsou taky limity.25GB týdně down.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
jj ten limit tam je,ale s mým providerem nemám šanci tohoto limitu dosáhnout a věčně jsem na booku než na PC (to jsem chudáčka už dva měsíce neviděl
) a na booku nemám kapacity na takové kvanta dat
chtělo by to pořídit externí disk

Weslo píše:Jen tak mimichodem když máš Premium tak jsou taky limity.25GB týdně down.
Před půl rokem jsem si zaplatil Premium, a pln očekávání jsem se počal stahovat spousty filmů samozřejmě ne DivX, ale klasické DVD, se slovy, když to mám zaplacené tak at to užiju. Asi tušíte jaké mě ještě téhož dne večer čekalo překvápko v podobě hlášky že jsem přešvih týdení limit

Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
5GB denně se dá stáhnout úplně v poho, ale né s tím, co mám bohužel doma. ve škole bych to dlouho nestahoval
, ale pár hodin bych tam musel pobýt, což mi za to nestojí