slider v záhlaví - wordpress Vyřešeno
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: slider v záhlaví - wordpress
jo, stačí dát tomu obalovacímu divu float: right (v souboru, ne v inline)
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Dobře, to bude v pohodě. Ještě mě trápí jedna věc, v návrhu jsem měl u každého článku náhledový obrázek, ale nedaří se mi po vložení zobrazit
Děkuju za vaše názory a rady. 

- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
asi tam je špatně kód na vložení obrázku, ale to je záležitost wordpressu / nějakýho pluginu na vkládání titulního obrázku
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
je třeba zjistit, kde je problém - jestli tam ta možnost na vkládání obrázku je, tak stačí ji opravit, někde může bejt překlep, co já vim, tohle mi přijde jako standardní funkce, ale wordpress neznám, nepoužívám, neupravuju, takže na to budeš muset přijít sám nebo možná někdo jinej bude vědět
možná je to jenom otázka nastavení
možná je to jenom otázka nastavení
Každopádně moc díky za pomoc, téma ještě nechám otevřené, protože tohle teprve musí schválit vedení školy, které mi dalo zelenou, ale nikdo neví, jaká připomínka/požadavek na změnu může ještě padnout.
Děkuju za vaše názory a rady. 

- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no já doufám, že už žádná 
ale jak sem už psal někde na začátku, to menu je v případě menších obrazovek samozřejmě na prd
i proto by bylo lepší nechat na počítači radši víc volnýho místa (vyhodit slovo informace), aby se to mělo kam zmenšovat a nemuselo se to hned takhle divně přeskládávat nebo přepínat do režimu toggle, kterej by se tam celkem šiknul

ale jak sem už psal někde na začátku, to menu je v případě menších obrazovek samozřejmě na prd
i proto by bylo lepší nechat na počítači radši víc volnýho místa (vyhodit slovo informace), aby se to mělo kam zmenšovat a nemuselo se to hned takhle divně přeskládávat nebo přepínat do režimu toggle, kterej by se tam celkem šiknul
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4190
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04