Zdravím, prosím muže mi někdo poradit se zprovozněním xamppu. Jsem začátečník v tvorbě internetových stránek a chtěl jsem si zprovoznit program xampp. Instalace proběhla bez problémú a nastavení taky, jen když jsem začal instalovat wordpress do pc hlásí mi prohlížeč ,že nejede PHP. Tak sem stáhl PHP 5.5 a instaloval, jenže při instalaci mi vyskočilo,že v pc chybí MSVCR110.dll a proto program nejde spustit. Podle webu jsem pak stáhl Microsoft Vizual C++ 2010, co mělo problém vyřešit, ale to se mi nepovedlo. Mohl by mi někdo, prosím poradit včem dělám chybu, nebo co je popřípadě udělat aby program xampp pracoval a spolupracoval s wp.
Děkuji
Zprovoznění xamppu
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zprovoznění xamppu
Ahoj,
Už je to nějaký pátek co jsem používal xampp, ale snad si ještě vzpomenu. Teď jsem ale bohužel v práci, takže až odpoledne. Nebo se ti odpoledne můžu podívat po jiném programu, na který jsem z nějakého důvodu tehdy přešel (tuším, že kvůli menší zátěži procesoru a paměti), který je české tvorby.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30. Leden 2015 (15:42:19)) ---
Tak už jsem se k tomu konečně dostal. Z xamppu jsem přešel na Complex Web Server.
Pokud ale chceš nutně xampp, tak dej vědět. Budu ho muset nainstalovat. :)
Už je to nějaký pátek co jsem používal xampp, ale snad si ještě vzpomenu. Teď jsem ale bohužel v práci, takže až odpoledne. Nebo se ti odpoledne můžu podívat po jiném programu, na který jsem z nějakého důvodu tehdy přešel (tuším, že kvůli menší zátěži procesoru a paměti), který je české tvorby.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30. Leden 2015 (15:42:19)) ---
Tak už jsem se k tomu konečně dostal. Z xamppu jsem přešel na Complex Web Server.
Pokud ale chceš nutně xampp, tak dej vědět. Budu ho muset nainstalovat. :)
Re: Zprovoznění xamppu
moc díky kouknu na to a dám pak vědět
Zpět na “Programování a tvorba webu”