Plugin galerie na WP

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

HappyMental
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Plugin galerie na WP

Příspěvekod HappyMental » 24 úno 2015 18:11

Zdravim, potřeboval bych poradit ohledně výběru/doporučení pluginu galerie na WordPress, a tak se s prosbou obracím na vás. Hledám galerii, která by byla zdarma, co nejjednodušší v přidávání a editování obsahu v ní, a zároveň by měla mít kategorie, v nich podkategorie a až v nich snímky. Nejlépe aby kategorie a podkategorie mohly mít obrázek náhledu. Zkoušel jsem něco napsat v html pomocí tabulek, stránka s první tabulkou odkazovala na několik stránek s další dabulkou a ta pak na poslední stránku s tabulkou s rozkliknutelnými obrázky (to je vše, kam v této oblasti mé znalosti sahají), ale určitě si umíte představit, jak je otravné takto psát přes 300 položek galerie a házet je do kategorií, náhledů apod. Ne, že by mi to tímto způsobem nestačilo, nemá jít o nijak zvlášť navštěvovaný web, ale je to práce snad i na několik desítek hodin a rád bych toho byl ušetřen. Snad existuje něco takového, co hledám. Díval jsem se na NextGEN Gallery, ale nenašel jsem, že by tam šly přidat podkategorie.
Předem díky.
I use Arch BTW

Reklama

Zpět na “Programování a tvorba webu”