Zdravim, potřeboval bych poradit ohledně výběru/doporučení pluginu galerie na WordPress, a tak se s prosbou obracím na vás. Hledám galerii, která by byla zdarma, co nejjednodušší v přidávání a editování obsahu v ní, a zároveň by měla mít kategorie, v nich podkategorie a až v nich snímky. Nejlépe aby kategorie a podkategorie mohly mít obrázek náhledu. Zkoušel jsem něco napsat v html pomocí tabulek, stránka s první tabulkou odkazovala na několik stránek s další dabulkou a ta pak na poslední stránku s tabulkou s rozkliknutelnými obrázky (to je vše, kam v této oblasti mé znalosti sahají), ale určitě si umíte představit, jak je otravné takto psát přes 300 položek galerie a házet je do kategorií, náhledů apod. Ne, že by mi to tímto způsobem nestačilo, nemá jít o nijak zvlášť navštěvovaný web, ale je to práce snad i na několik desítek hodin a rád bych toho byl ušetřen. Snad existuje něco takového, co hledám. Díval jsem se na NextGEN Gallery, ale nenašel jsem, že by tam šly přidat podkategorie.
Předem díky.
Plugin galerie na WP
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Plugin galerie na WP
I use Arch BTW
Zpět na “Programování a tvorba webu”