Pomohl by mi někdo udělat WEB ? Vyřešeno

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

Rutherther
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Pomohl by mi někdo udělat WEB ?

Příspěvekod Rutherther » 16 čer 2015 07:22

Na hosting domény přístup máte? Pokud ano, můžete si ji přesměrovat jinam a nebudete muset mít novou

Reklama
topa
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod topa » 16 čer 2015 07:49

Jen, sil.cz je registrovaný u ZONER Software (https://www.regzone.cz)

AngelikaB
Level 6
Level 6
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod AngelikaB » 16 čer 2015 14:57

Uvidí se . Ale vypadá to že celý starý web necháme . A udělá se nový . Na testování jsme si zatím vzali tamtu doménu .. První základy se změnily úplně . Funkčnost bude taktéž jiná . Obrázky se už po delší době změní . jen to bude chtít zatím čas . Navrhujeme novou grafiku Webu . ze staré domény se nepokoušíme přelést . Necháme ji tak jak je . A nová se zatím připravuje . jen ty další položky co byli se změnily na tom WEBU ukázkovém . Porušili jsme lenova, atd . Teď se budou rušit i ty ostatní . Pokuď se nám povede dát do kupy grafika budem muset začít od kořene . A tudíž to pro nás bude složitý . Ten starý web nám bude stále sloužit jako pořád na zakázky . dokud se nedodělá nový web . Problém je jen s emailem . To jsme s kolegou stále ještě nevyřešili . Mohli by jste nám prosím o trochu pomoci požádat ? Děkuji .

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Programování a tvorba webu”