V čom začať Vyřešeno
- ColosalElektron
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: V čom začať
Mám 13 rokov... som zabudol... skúšal som karla aj také bludisko čo si tuším ty tu posielal niekde...
S pozdravom Colosal Elektron 
Mobilný telefón LG Spirit 4G LTE „Nič veľké nebolo nikdy dosiahnuté bez nadšenia.”

Mobilný telefón LG Spirit 4G LTE „Nič veľké nebolo nikdy dosiahnuté bez nadšenia.”
Myslíš to bludiště, ve kterém Karel musí najít svůj domeček? Tak to je hodně těžká úloha, taková závěrečná zkouška pro mistry
Předtím než se do ní pustíš je potřeba strávit pár měsíců jednoduššími věcmi, umět problém rozdělit na menší logické celky, vytvářet podprogramy a vhodně je používat, umět správně sestavit větvení a cykly... A až nakonec přijde kouzlo zvané rekurze, bez kterého to bludiště nejde vyřešit.
Mimochodem, v tom Scratchi se dají celkem snadno dělat jednoduché 2D hry, a viděl jsem i pár 3D věcí, například napodobeninu prvního Wolfensteina! Ale to už je lahůdka pro opravdové machry.

Předtím než se do ní pustíš je potřeba strávit pár měsíců jednoduššími věcmi, umět problém rozdělit na menší logické celky, vytvářet podprogramy a vhodně je používat, umět správně sestavit větvení a cykly... A až nakonec přijde kouzlo zvané rekurze, bez kterého to bludiště nejde vyřešit.
Mimochodem, v tom Scratchi se dají celkem snadno dělat jednoduché 2D hry, a viděl jsem i pár 3D věcí, například napodobeninu prvního Wolfensteina! Ale to už je lahůdka pro opravdové machry.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- ColosalElektron
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Nie to nejakých 15 úloh čo som tak spojoval kartičky.. nepamätám si názov... Videl som v Scratch aj taký Minecraft... Zaujímavé to je
S pozdravom Colosal Elektron 

Zpět na “Programování a tvorba webu”