frontpage Vyřešeno

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

Api
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

frontpage  Vyřešeno

Příspěvekod Api » 24 led 2008 20:28

Zdravím lidičky, nevím jestli to patří zrovna sem,ale mám takovej drobnej i když zásadní problém...Mám frontpage v angličtině a netuším jak zavěsit svoje webovky na net...Nemáte někdo odkaz na stránku, kde jsou nějaký screeny jak na to nebo postačí alespoň stručnej návod?Docela to spěchá--dík za odpovědi :wink:

Reklama
Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Zeppelin » 24 led 2008 20:37

A neni jednodušší je tam hodit něčím jiným? Na Stahuj.cz a Slunečnice.cz apod. najdeš jistě spousty programů free a českých zároveň
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W

Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky

cervena_karkulka
nováček
Stav:

Příspěvekod cervena_karkulka » 24 led 2008 20:53

No, mě je jasné, že uživatel se neptal čím, ale jak, proto odkazuji na http://www.jakpsatweb.cz/publikovani.html a zároveň přikládám radu a to oprostit se od frontpage :wink:

Api
nováček
Stav:

Příspěvekod Api » 24 led 2008 21:09

Jenomže už to mám všechno nakypaný ve frontpage a je toho docela dost, takže nechci začínat od nuly, možná příště...a jinak děkuju :smile:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 24 led 2008 21:51

Pro přenos použij například FTP Voyager.
Naposledy upravil(a) X dne 24 led 2008 22:01, celkem upraveno 1 x.

bulterierjirka
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod bulterierjirka » 24 led 2008 21:51

Tak se taky přidám. Proč ne frontpage a když už teda ne, jaký program doporučujete? Problém je v tom, že naše stránky už mají celkem dost MB a celé to přepisovat by se manželce určitě nechtělo.

cervena_karkulka
nováček
Stav:

Příspěvekod cervena_karkulka » 25 led 2008 09:10

Api: Na tom vůbec nezáleží v čem máte stránky napsané :) Proto opět doporučuji přečíst výše zmiňovaný odkaz...

Navíc jestli chcete stránky umístit na free hostingový server (jejich sezam naleznete taktéž pod odkazem výše), není třeba stahovat žádný FTP klient (program sloužící k přenosu stránek z disku na server), protože všechny FREE hostingové servery obsahují tento FTP client přímo na svých stránkách, přesněji v administrátorské sekci :wink:
U profi hostingů jsem účet ještě neměl, ale mám za to, že to funguje stejně.

bulterierjirka: Frontpage produkuje nekvalitní kód. Může se stát, že stránky psané v tomto programu se budou zobrazovat v různých prohlížečích jinak, což často působí nepříjemně.

Já osobně používám poznámkový blok - ale jsem spíše nadčenec a lajk, který se toho má ještě hodně co učit, právě proto si rád kód píšu sám, i za cenu že v něm často nasekám chyby, které pak musím, mnohdy složitě, opravovat.
Široká veřejnost doporučuje PSPad. :wink:

cervena_karkulka
nováček
Stav:

Příspěvekod cervena_karkulka » 25 led 2008 14:20

Jinak jsem dneska koukal na FTP klienty a na slunečnici doporučují FTP Commander, výhodou je čeština :wink:

http://www.slunecnice.cz/sw/ftp-command ... a-buchtic/

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 25 led 2008 18:55

Jde tom normálně i přes Total Commander ve URL nebo F T P. A nebo přímo ve FrontPage dáš File- Publish web a tam zadáš adresu poskytovatele hostingu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Zpět na “Programování a tvorba webu”