Zdravim. Předem se omlouvám, za tak divnej název topicu, ale nic výstižnějšího mě nenapadlo. No a teď k mému problému, teda spíš dotazu.
Dělám si svoje vlastní stránky kam si dávám různy svoje blbovinky atd. Už mě to ale nebaví dělat otrocky přes Nvu nebo to sem tam napsat.
A proto hledám takovýhle lamácky "projekty" jako http://www.estranky.cz atd. Klidně by to mohla bejt i blogovací služba to je jedno. Nemusí to bejt ani česky, ale bylo by to výhodou. Předem díky za tipy.
Edit: Jediná podmínka je dostatek volného prostoru pro obrázky atd.
Webovky (estranky, blogy atd.)
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Webovky (estranky, blogy atd.)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Re: Webovky (estranky, blogy atd.)
Použij redakční systém, to je nejlepší volba!
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No vidiš to mě vůbec nenapadlo. A jakej bys mi doporučil?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Tak já nevím, mně se docela líbí Sunlight CMS, nebo nový český KDYBY.ORG, ale od toho nevím co očekávat, ale myslím, že to bude dobrý.
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A nebo můžeš zkusit taky http://www.webnode.cz/ (ten je nový, četl jsem v COMPUTERU, je hodně dobrý) a nebo od strejdy guugla, vytvoříš si účet a můžeš vytvářet "slušný" web

Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já kopu za Joomlu...je dle mě velmi povedená...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zatim zkoušim Wordpress, když se mi nebude líbít, zkusim Joomlu. Ten Sunlight mi nějak nesedí.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Joomla prej na free hostingách jede strašně pomalu... Ale jinak je to nej RS, osobně jsem ho ale nezkoušel, já jsem spíš na ty český a jednoduchý (v kódu).
Zpět na “Programování a tvorba webu”