Generátor sudoku php

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

sejk
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Generátor sudoku php

Příspěvekod sejk » 27 čer 2009 11:37

Zdravím všechny,
nevíte kde by se dal najít nějaký generátor sudoku php? Mám to do posledního ročníku střední školy a na podzim to mám odevzdávat. Kdyby jste někdo něco podobného měli a mohli poslat odkaz či podobně budu vám moc vděčný!
Díky moc

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Generátor sudoku php

Příspěvekod Myloš » 27 čer 2009 11:45

Vítej na fóru PC-Help.
Tohle jsi už zkoušel?
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 12 srp 2009 18:13

Možná jsem slepej, ale já tam žádnej PHP script na generátor sudoku nevidím. Pokud tedy myslí PHP script na generátor, jako že by měl kompletní PHP script, který není závislý na žádné stránce.

A pokud myslíš script typu:

Kód: Vybrat vše

<script language="JavaScript">
function js_sudoku_t(){var u=document.location.href;var t='x';if(u.indexOf('?')!=-1){var p=u.indexOf('js_sudoku_t=');
if(p!=-1){t=u.substr(p,20);p=u.indexOf('&',t);if(p!=-1) {t=t.substr(0,p);}}}t='?'+t;return t;}
document.write('<scr' + 'ipt language="JavaScript" src="http://www.sudokupuzz.com/js_sudoku.php' + js_sudoku_t() + '"></scr' + 'ipt>');
</script><a href="http://www.sudokupuzz.com/" target="_blank">Sudoku</a> from SudokuPuzz.com

Tak s tím by ho asi poslali víš kam. :smile:

mila79
nováček
Stav:

Příspěvekod mila79 » 21 říj 2009 22:14

Zdar! Napsal jsem si jednou generátor variant sudoku v SQL. Funguje to na principu náhodných čísel a postupného doplňování čísel od 1 do 9 do tabulky. Problém je v tom, že variant, které splňují kritéria je oprati všem variantám dost málo, takže trvá dlouho, než to nějakou najde. Zatím to funguje spíš jako test paměti :lol:

Zpět na “Programování a tvorba webu”