Tak jsem tady zase s nějakým PHP problémem. V mém předchozím topicu jste mi na problém s přenášením a ukládáním dat poradili Sessions, tak jsem se do toho pustil, ale jako vždy mi to nefunguje. Podobný topic jsem tu nenašel, tak zakládám nový.
Tady je kod:
Kód: Vybrat vše
<html><head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8" >
<meta name="author" content="Flux User" >
<meta name="description" content="My Website" >
<meta name="keywords" content="Flux, Mac" >
<title>Kontrola 1</title>
</head>
<body>
<?php
session_start ();
$result = $_POST['otazka1'];
if(empty($_SESSION['otazka1'])) {
/* spravna odpoved je prvni = 1 */
if($result == 1) {
$_SESSION['otazka1'] = $result;
header('Location:../../test/kontrola_otazka1_test.php');
} else {
header('Location:../../test/kontrola_otazka1_test.php');
}
}
?>
</body></html>
A prohlížeč mi vyhodí toto:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /Applications/MAMP/htdocs/Apache/AppleQuiz/otazky/kontrola/kontrola_otazka1.php:9) in /Applications/MAMP/htdocs/Apache/AppleQuiz/otazky/kontrola/kontrola_otazka1.php on line 10
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /Applications/MAMP/htdocs/Apache/AppleQuiz/otazky/kontrola/kontrola_otazka1.php:9) in /Applications/MAMP/htdocs/Apache/AppleQuiz/otazky/kontrola/kontrola_otazka1.php on line 10
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /Applications/MAMP/htdocs/Apache/AppleQuiz/otazky/kontrola/kontrola_otazka1.php:9) in /Applications/MAMP/htdocs/Apache/AppleQuiz/otazky/kontrola/kontrola_otazka1.php on line 16
Pokud tam je něco hodně špatného, tak mě prosím neukamenujte

Děkuji Boobsss