CZechBoY píše:To si stěžujte u operátorů... já kvůli tomu nemám net radši vůbec
Zrovna dneska ráno jsem narazil na jedno vzpomínání o počátcích Internetu v Čechách, a tam stálo něco jako: "V té době mělo město s 25000 obyvatel připojení se stejnou kapacitou jakou mám dnes v mobilu."
Myloš: připomněl jsi mi jeden starší... Jaký je rozdíl mezi McGyverem a Petrem Novotným?
McGyver udělá z hovna výbušninu.
Petr Novotný výbornou pomazánku.
To je tím, že jsi asi nečetl diskusi, na kterou odkazuji; tam všechno vysvětluju. Jako v „sémantické nirváně“ styluji velmi rozdílně naprosto holé HTML (bez použití <div>ů, <span>ů, tříd a ídéček), v „sémantickém pekle“ naopak zneužívám HTML i CSS k něčemu, k čemu nejsou určené – HTML má obsahovat text a popisovat strukturu vyznačováním sémantických prvků („toto je odstavec, toto nadpis té t té úrovně…“ a CSS má definovat, jak to bude na stránce vypadat (velikost, fonty, barvy, pozice…) – a v „sémantickém pekle“ je tomu přesně naopak – HTMl jsem zneužil k popisu vzhledu, zatímco text jsem nacpal do CSS.
No a má „pocta“ oficiálnímu W3C validátoru demonstruje skutečnost, že sama validita ještě není žádná výhra, jakož to, že stránka vyhovuje validátoru, ještě neznamená, že to není velká prasečina.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Na tvůj seznam nesémantických prasáren si můžeš přidat můj kod co jsem teď napsal po celým bádání jak vertikálně vycentrovat obrázek a vedle něj vypsat text
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW