Dobrý den, Když ve wordpresu najedu na příspěvky → rubriky → a tam si vytvořím rubriku seriál grimm a podrubriku 1. Série a 1.epizoda
Grimm
-1.Série
–1.Epizoda
a když pak najedu na vzhled → menu → a vše tam nastavím tak je to v pořádků ale když k tomu Grimm přidám třeba seriál teorii velkého třesku tak už v tom menu není vůbec přehled nevím jaká epizoda patří ke Grimm a jaká k teorii velkého třesku. Existuje na to nějaký plugin nebo něco aby to bylo přehlednější? Díky za odpověď.
Wordpress Rubriky
Re: Wordpress Rubriky
pokud máš nastavenou správnou hirerarchii, což z popisu asi máš, tak by se měly nabízené rubriky zobrazovat "stromově" - podrubriky jsou zleva odsazené
Když se nad tím zamyslím, tak by dost pomohlo někam ten web hodit, dát tetovací přístup do adminu, nebo to jen předvést v praxi, přeci jen, z takového vysvětlení je to dost o ničem :-)..
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
To co je zakroužkované červeně tak to nevím k čemu patří mám tam
TBBT Epizoda 1.
TBBT Epizoda 10.
TBBT Epizoda 1.
TBBT Epizoda 10.
A nevím které z nich patří k 1 sérii a které k druhé sérii, zatím tam mám jen dvě série ale až toho bude víc tak to bude ještě méně přehledné než je to teď.
Není nějaký plugin na Wordpress 3.5.1 který by mi tam přidal + a - , rozbalit a sbalit

TBBT Epizoda 1.
TBBT Epizoda 10.
TBBT Epizoda 1.
TBBT Epizoda 10.
A nevím které z nich patří k 1 sérii a které k druhé sérii, zatím tam mám jen dvě série ale až toho bude víc tak to bude ještě méně přehledné než je to teď.
Není nějaký plugin na Wordpress 3.5.1 který by mi tam přidal + a - , rozbalit a sbalit

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4189
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04