<div id="aaa">%jmeno[0][0] uvidel stat %jmeno[1][3] na rohu ulice</div> <button onclick="nahrad();return false;">Nahradit</button> <script> function nahrad() { var elem, i,j, jmeno; jmeno = [ "Emil,Emila,Emilovi,Emila".split(","), "Honza,Honzy,Honzovi,Honzu".split(",") ]; elem = document.getElementById("aaa"); for(j=0;j<jmeno.length;j++) for(i=0;i<jmeno[j].length;i++) elem.innerHTML = elem.innerHTML.replace('%jmeno['+j+']['+i+']',jmeno[j][i]); } </script>
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé
------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich
-------------------------------------- Snažím se psát bez chyb
-------------------------
<div id="aaa">%jmeno[0][0] uviděl stát %jmeno[1][3] na rohu ulice</div> <input type="text" name="jmeno0" placeholder="Jméno v 1. pádu" id="jmeno0" onchange="nahrad()"> <input type="text" name="jmeno1" placeholder="Jméno ve 4. pádu" id="jmeno1" onchange="nahrad()"> <script type="text/javascript"> function nahrad() { var jmeno0 = document.getElementById("jmeno0").value; var jmeno1 = document.getElementById("jmeno1").value; var elem = document.getElementById("aaa"); elem.innerHTML = elem.innerHTML.replace('%jmeno[0][0]', jmeno0); elem.innerHTML = elem.innerHTML.replace('%jmeno[1][3]', jmeno1); </script>
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
ne chybí tam změnit a vice padu doufam že moc nechcu.Už bych to měl začit studovat abych neotravoval
------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich
Jsou tam pole pro 2 pády, to stačí pro tu větu. Případně to prokopírovat/dát tam cyklus.
iPhone XS
Potřebuju poradit chcu psat povidky na webu ale chci aby jmena kterem tam jdam ja šli navolit tim padem že by si navštěvník přišel na web zadal třeba jmena ve všech padech zmačkl OK a jmena podle padu ktera by byla nastavena v textu by se nastavila tam doufam že mě někdo chape a dik za odpověď.stranku mam html takže prosim o html kod a vysvětlení dik.
<div id="aaa">%jmeno[0][0] uvidel stat %jmeno[1][3] na rohu ulice</div> <button onclick="nahrad();return false;">Nahradit</button> <script> function nahrad() { var elem, i,j, jmeno; jmeno = [ "Emil,Emila,Emilovi,Emila".split(","), "Honza,Honzy,Honzovi,Honzu".split(",") ]; elem = document.getElementById("aaa"); for(j=0;j<jmeno.length;j++) for(i=0;i<jmeno[j].length;i++) elem.innerHTML = elem.innerHTML.replace('%jmeno['+j+']['+i+']',jmeno[j][i]); } </script>
a napsal
Dalsi upravy necham plne v tve moci, treba zadavani jmeni vlastni cestou. Hlavne uvazuj, ze mas cislo jednotne a mnozne, 14 padu. Ale bez vysvetleni ostatnich lidi bych vuvec nepochopil, o co ti jde.
A zadaní svoji cestou bych rad přidal jenom nevim jak
Však tam není nic změněný. Napiš co chceš, to moje funguje skvěle, ale asi dělá něco jinýho než potřebuješ.
iPhone XS
potřebuju zadani jmena vlasni cestou aby navštěvník zadal 7 padu a napřiklad [1] vola na [1] v překladu Kuba vola na Ondru. prostě [1] tohle by znamenalo 1 pad [2] tohle zase 2 pád doufma že to pochopíš
<div id="aaa">%jmeno[0][0] uviděl stát %jmeno[1][3] na rohu ulice</div> <input type="text" name="jmeno0" placeholder="Jméno v 1. pádu" id="jmeno0" onchange="nahrad()"> <input type="text" name="jmeno1" placeholder="Jméno ve 4. pádu" id="jmeno1" onchange="nahrad()"> <script type="text/javascript"> <button onclick="nahrad();return false;">Nahradit</button> <script> function nahrad() { var jmeno0 = document.getElementById("jmeno0").value; var jmeno1 = document.getElementById("jmeno1").value; var elem = document.getElementById("aaa"); elem.innerHTML = elem.innerHTML.replace('%jmeno[0][0]', jmeno0); elem.innerHTML = elem.innerHTML.replace('%jmeno[1][3]', jmeno1); </script>
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
Zdravím,
před pár měsíci jsem zde psal protože jsem měl problémy se svým notebookem. Vypadalo to, že jsem problémy vyřešil, avšak nakonec se zjistilo že asi obě grafiky jsou mrtvé, takže jsem se rozhodl koupit špice stolní PC.
Nejsem vůbec expert na...
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.