Zdravím,
nevím zda ten nadpis je správný, jelikož toto je pro mne velká neznámá.
Exportoval jsem si záložky z Opery v HTML abych je mohl importovat do Chrome. Háček je v tom, že v Opeře jsem měl binec a jsou to dvě složky - Importované a Opera. Když je importuji do Chrome, jsou tam zase dvě složky, viz. screen.
Potřebuji to tedy otevřít a nějak to spojit, abych měl jednu složku s názvem třeba Opera. Když ten exportovaný soubor otevřu v Opeře, vypadá následovně -
Jak je vidět, je tam i ta Opera.
V čem to mám tedy otevřít a jak ty odkazy sloučit?
Předem díky!
Jak upravit HTML Vyřešeno
Re: Jak upravit HTML
V nějakém editoru html odebrat nadpis tím pádem by se ty dva seznamy spojily (?)
Kód: Vybrat vše
</dt>
<dt><h3>Opera</h3>
-
- Pohlaví:
V čem otevřít 2 samostatné složky s HTML a následně to spojit? Neumí to Total Komander?
proč otevírat složky? ... Z Opery ti vyjede jeden html soubor se seznamem záložek, ten jen přes třeba i Poznámkový blok upravíš a naimportuješ do Chrome...
Jinak Chrome nemá nějakou správu Oblíbených aby ty dvě chybně naimportovaný složky šly spojit?
Jinak Chrome nemá nějakou správu Oblíbených aby ty dvě chybně naimportovaný složky šly spojit?
-
- Pohlaví:
Já to v Chrome nenašel. A není to ani v Opeře, proto musím touto cestou. Zkusím se tím nějak prokousat. 

- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
V CHromu je Správce záložek. Pravým tlačítkem na liště záložek - Správce záložek.
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

-
- Pohlaví:
Já vím že je tam správce záložek, ale toto neumí. Stejně tak jsem nenašel jak pracovat s těmi okny rychlý přístup, či jak se to jmenuje.
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť v tom správci můžeš pracovat se složkama jak chceš. Takže stačí vyndat záložky ze složky Importované a přesunout je do složky Opera.
//Teď se dívám, že to zas nějak "vylepšili" a nejde tam označovat záložky tahem myši. Stačí označit první, podržet shift a označit poslední a označí se ti všechny.
//Teď se dívám, že to zas nějak "vylepšili" a nejde tam označovat záložky tahem myši. Stačí označit první, podržet shift a označit poslední a označí se ti všechny.
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

-
- Pohlaví:
Tak znova a jinak. V Chrome jsou dvě složky, kterých se potřebuji zbavit. Ano, ty složky jdou vyjmout, ale jako takové jdou vložit zase jenom zpět, pokud někam jinam, pak já nepřišel na to kam.
Také nejdou exportovat, jak je vidět na screenu, ta možnost není.
Musím tedy pracovat s HTML z Opery a proto můj dotaz. Napsal jsem, že se s tím nějak poperu - dělám s tím poprvé.
Kdyby byla v Chrome možnost je sloučit a následně vyřadit duplikáty, bylo by to bezva, ale není, nebo blbě hledám.
Také nejdou exportovat, jak je vidět na screenu, ta možnost není.
Musím tedy pracovat s HTML z Opery a proto můj dotaz. Napsal jsem, že se s tím nějak poperu - dělám s tím poprvé.
Kdyby byla v Chrome možnost je sloučit a následně vyřadit duplikáty, bylo by to bezva, ale není, nebo blbě hledám.

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Re: Jak upravit HTML Vyřešeno
ElDiablo Díky. Stáhl jsem ten PSPad. Je to pro mne španělská vesnice, ale spojit tam dva HTML soubory nějak vykoumám. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 12238
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 09:00
-
-
Kdo umí číst kód HTML? Doladit jednu podmínku. Příloha(y)
od Minapark » 06 led 2025 09:21 » v Programování a tvorba webu - 22
- 10015
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:54
-
Zpět na “Programování a tvorba webu”