Jak začít z webem ?
- AdamProGaming
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak začít z webem ?
Zdravím, chtěl bych si zkusit rozjet vlastní web uvažuji nad Redakčním systémem Joomla kvůli možnosti připojení ruzných modulů (bazar/eshop,forum,blog,atp..) hosting jsem si zatím vybral wedos jen jsem si nikde v podmínkách nemohl všimnout jestli wedos podporuje vlastní reklamu na jejich hostingu (od nějaké třetí strany..) jestli z toho nechcou nějaký podíl atp.. je to dobrý výběr pro začátek ?
My Steam Profile (from SteamDB)
- Worth: $1069 ($308 with sales)
- Games owned: 86
- Games played: 57 (66%)
- Hours on record: 5,245.0h
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak začít z webem ?
reklam si můžeš na svůj web dát, kolik chceš, to je tvůj business
jinak wedos a joomla, proč ne 

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Co není zakázaný je povolený
To by tam nikdo nemohl mít AdSence apod. Asi by hodně lidí uteklo...
Když jsem zkoušel kdysi Joomlu, tak mi nijak nevyhovovala a skončil jsem u Wordpressu, který bych ti i doporučil. Ale každému bude vyhovovat něco jiného. K Wordpressu pluginy na eshop woocommerce, na forum bbPress a na blog můžeš použít rovnou WP.

Když jsem zkoušel kdysi Joomlu, tak mi nijak nevyhovovala a skončil jsem u Wordpressu, který bych ti i doporučil. Ale každému bude vyhovovat něco jiného. K Wordpressu pluginy na eshop woocommerce, na forum bbPress a na blog můžeš použít rovnou WP.
Co sablony koupit X vyuzivat free ? WP
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Volných šablon je hafo a když nevyhovuje, jde lehce upravit s trochou znalostí HTML a CSS.
Pravda, že s placenou šablonou zas dostaneš třeba lepší komfort nastavení a i garantovanou podporu přímo od tvůrce.
Pravda, že s placenou šablonou zas dostaneš třeba lepší komfort nastavení a i garantovanou podporu přímo od tvůrce.
- AdamProGaming
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dík
My Steam Profile (from SteamDB)
- Worth: $1069 ($308 with sales)
- Games owned: 86
- Games played: 57 (66%)
- Hours on record: 5,245.0h
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
btw Wedos má instalátor aplikací (Joomla, WP, ...) tak můžeš vyzkoušet všechno co tam maj a uvidíš co ti bude vyhovovat 

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Těmhle samoinstalátorům vůbec nevěřím, kdo ví co si do toho přidávaj za bordel 
Jinak na WEDOSu je WP ve verzi 3.9.1. což je oproti aktuální 4.4.1 docela zastaralá verze... Joomla 3.3.0 aktuální 3.4.8 ... Drupal 7.31 aktuální 8.0.2 .. phpBB 3.0.12 aktuální 3.1.7 ... no moc se o to nestarají

Jinak na WEDOSu je WP ve verzi 3.9.1. což je oproti aktuální 4.4.1 docela zastaralá verze... Joomla 3.3.0 aktuální 3.4.8 ... Drupal 7.31 aktuální 8.0.2 .. phpBB 3.0.12 aktuální 3.1.7 ... no moc se o to nestarají
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jo, to je nevýhoda těch automatickejch instalátorů, že je vůbec neaktualizujou, na to radši kašlat 

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 19699
-
od Tay
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 12:09