Přečtení emailu - TTS
Moderátor: Mods_senior
Přečtení emailu - TTS
Dobrý den,
chci se zeptat zda by mi někdo neporadil, jak provést to, když příjde nový email, aby se část mailu vložila automaticky do google translátoru a přečetla se? Vše, aby se provádělo automaticky.
Děkuji z každou radu!
chci se zeptat zda by mi někdo neporadil, jak provést to, když příjde nový email, aby se část mailu vložila automaticky do google translátoru a přečetla se? Vše, aby se provádělo automaticky.
Děkuji z každou radu!
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Přečtení emailu - TTS
Co konkrétně nevíš jak udělat?
Přihlásit se do mailu a hledat každých X minut nový email?
Zkopírovat zprávu do prohlížeče, kde bude otevřený google překladač?
Kliknout na tlačítko čtení v google překladači?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Kontrétně nevím, jak to provést, aby se to provedlo automaticky.
Na PC běží Mozilla Thunderbird - sem příjde mail a jeho obsah (spíše jen prvních 5-7 řádků) bych potřeboval přenést do google překladače a tento obsah, aby se přečetl.
Na PC běží Mozilla Thunderbird - sem příjde mail a jeho obsah (spíše jen prvních 5-7 řádků) bych potřeboval přenést do google překladače a tento obsah, aby se přečetl.
Doplněk je super, ale teď bych potřeboval poradit jak zprovoznit, aby se ten mail automaticky přečetl, beztoho aby někdo označil text a kliknul na přečtení, pokud to nějak jde.
Děkuji
Děkuji
Těžko něco tak specifického seženeš.Zkus kontaktovat výrobce pluginu jestli by to nešlo.A pokud ano tak pochybuji,že to bude zadarmo.
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
Takže, hádám, se tu o programování asi nesnážíš, ale spíše o doporučení na nějaký program?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
Na androidu toto není problém, ale aplikaci co jsem používal dost žrala baterku, takže mi mobil vydržel nabitý jen 1 - 2 dny (4100 mAh). Nyní používám jen jinou, která mi čte jméno volajícího z mého seznamu a SMS, tam to mám nastavené (kvůli tomu když jsem venku - myslím že aplikace neumí bluetooth) tak, že aplikace pro přečtení čeká na souhlas hlasem (yes) a pak teprve přečte SMS - viz podpis: APP. Jsou aplikace i pro hlasové příkazy (možnost vlastních definic), spouštění aplikací, psaní SMS, atd. I na PC ovšem lze provozovat emulace Android ...
Pokud by mi někdo poradil jakým způsobem, by to šlo naprogramovat. Protože si si myslím, že takový program, který by toto dělal automaticky asi zadarmo nikde nebude.CZechBoY píše:Takže, hádám, se tu o programování asi nesnážíš, ale spíše o doporučení na nějaký program?
-
Uziv00
2:X - to vůbec ení špatný nápad. Použít emulátor androida, narvat na něj nějakou appku, která umí číst maily a hotovo, šmytec.
Tak baterku na PC to asi nevybije
Myslím že se nepletu, když říkám že to byla aplikace: eNotify >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... tify&hl=en
A tady je osekaná verze zdarma: eNotify Lite Alerts >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... lite&hl=en
Samozřejmě musí mít koupený český hlas a také ho správně zapnout (TTS) ... viz můj podpis > APP

A tady je osekaná verze zdarma: eNotify Lite Alerts >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... lite&hl=en
Samozřejmě musí mít koupený český hlas a také ho správně zapnout (TTS) ... viz můj podpis > APP
Jen pro kontrolu, zakoupení aplikace eNotify získám český hlas? Nebo stačí stáhnou Lite verzi a do ní si zakoupit český hlas?
Naposledy upravil(a) Hyko dne 02 bře 2017 10:06, celkem upraveno 3 x.