Zdravím, uvažuju, jak nejlépe vyřešit sdílení nebo ne přímo sdílení, ale něco, jako je Dropbox. Dropbox to má vyřešené krásně, pokud něco přidám, aktualizuje se to hned na všech připojených počítačích, pokud nic nepřidávám, neděje se jakoby nic. Jde mi o to, že mám NAS - DLink DNS 323 a chtěl bych, aby se mi na něj sdílely data realtimově, systémem Dropboxu, prostě i když mám třeba rozepsaný dokument a uložím ho v průběhu psaní, tak se mi Dropbox aktualizuje, ale já zároveň mám stále otevřeno a můžu dál pracovat. Měl jsem před nějakou dobou nějaký program, pokud se dobře vzpomínám, tak myslím Activesync nebo tak něco, který ale vždycky po určité nastavené době soubory jakoby proscannoval, porovnal s tím, co bylo na NASu a případně updatnul na NASu. Hlavním problémem u toho ale bylo, že se to dělo vždycky až po uplynutí nastavené doby, cca dvakrát do dne nebo tak nějak. Nicméně nedostatků na tomto systému byla cela řada. Jde mi o to, abych měl projekt zálohovaný na NASu i ve svém PC a mohl na něm dělat z domova, z práce, klidně i z hotelu a zároveň se mi vždycky updatla i verze, co budu pak mít ve svym PC. Taky bych na tom potřeboval dělat střídavě s kolegou, takže projekt by byl u mě v PC, sdílenej s NASem, zároveň u něj v PC, sdílenej s NASem. Řekněme, já budu dělat dopoledne, udělám nějaké změny, ty se uloží u mě v PC samozřejmě, pak hned updatnou na NASu, zároveň i u něj v PC hned, co ho zapne. On bude dělat třeba odpoledne - a zase se ty změny přenesou na NAS i ke mě do PC. Hlavně, aby se nemuselo by se čekat na nějaký zvolený interval, kdy nějaký program složky synchronizuje. Mohli bychom tak dělat na jednom projektu dva a šlo by to rychleji a lépe. Žádám Vás proto o info, jak takovou situaci co nejlépe vyřešit. :) Děkuju moc za informace.

Dávat projekt na Dropbox je nesmysl, když mám NAS, který bych k tomu krásně mohl využít. NAS bych měnit nechtěl, jsem s ním v celku spokojený.
Díky moc za rady, fakt dost dost by mi to pomohlo. :)