Programátor s minútkou voľného času? Vyřešeno

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

Ex1T
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Programátor s minútkou voľného času?

Příspěvekod Ex1T » 02 bře 2018 15:18

Čaute blázni,

mám stiahnutý free plugin na wordpress s názvom Game Server Status (https://sk.wordpress.org/plugins/game-server-status/). Všetko ostatné funguje bez problémov, servery mi pridáva aj zobrazuje, no u source engine (čiže servery CS 1.6, CS:S, CS:GO ...) mi nezobrazuje počet pripojených hráčov/maximálny počet hráčov. Miesto toho tam mám Array/Array.

Mám pocit, že to bude nejaká jednoduchá chyba v kóde, nenájde sa nejaký šéfko čo má minútku čas a pozrie sa mi na to? Z vyššie uvedenej stránky stiahneš samotný plugin. Kód pre source engine nájdeš v core/classes/engines/source.php

Za odmenu dostaneš zadarmo obed v školskej jedálni a vypi*ované od upratovačky, že si sa zase neprezul. :huh:

Diky moc, pekný deň. :roll:



Reklama
Uživatelský avatar
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8714
Registrován: srpen 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Programátor s minútkou voľného času?

Příspěvekod CZechBoY » 05 bře 2018 12:26

co to je za kraviny?
nedokážeš vymyslet smysluplnější odměnu?
PHP, Nette, MySQL, C#, LESS, TypeScript
PhpStorm, Docker, WinSCP, Opera browser, Windows 10
Xiaomi 3S (RAM 2GB, CZ LTE)
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)

Ex1T
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Programátor s minútkou voľného času?

Příspěvekod Ex1T » 16 bře 2018 17:15

Prišiel som na fakt, že do súborov cache sa počet hráčov ukladá správne. Takže chyba nebude v samotnom prepojení a získavaní údajov od servera, ale plugin jednoducho nechce zobrazovať hodnotu z cache. Nerozumiem ale prečo?
Naozaj sa nenájde nikto s minútkou voľného času? Strašne by mi to pomohlo.
Diky vopred!

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22889
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Programátor s minútkou voľného času?

Příspěvekod Pic » 16 bře 2018 17:42

To CZechBoY - pokud chceš jinou odměnu tak smlouvej a nerej, ale pokud nechceš poradit, tak zbytečně odpovídáš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Ex1T
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Programátor s minútkou voľného času?

Příspěvekod Ex1T » 16 bře 2018 17:50

Viem, že je to jednoduchá chyba, ktorá zaberie niekomu, kto je v tom zbehlý sotva pár minút. Nie som autorom toho pluginu, nemôžem si dovoliť ponúkať odmenu za nahradenie možno jedného príkazu nejakým iným. To radšej budem dúfať, že sa nájde niekto kto chce pomôcť.

Bolo to myslené samozrejme zo srandy, nerozumiem čo ho tak pobúrilo.

Ex1T
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Programátor s minútkou voľného času?  Vyřešeno

Příspěvekod Ex1T » 18 bře 2018 16:26

Okej, na inom fóre sa našla dobrá duša, ktorá chybu fixla. Riešenie sem pridám pre prípad, ak by mal niekto v budúcnosti podobný problém.

V súbore shortcodes.php stačí zmazať riadok 54 a pridať miesto neho:

Kód: Vybrat vše

$online_players = '';
$maximum_players = '';

is_array( $server_info['general']['online_players'] ) ? $online_players = $server_info['general']['online_players']['value'] : $online_players = $server_info['general']['online_players'];

is_array( $server_info['general']['maximum_online_players'] ) ? $maximum_players = $server_info['general']['maximum_online_players']['value'] : $maximum_players = $server_info['general']['maximum_online_players'];

$content .= '<strong>' . __('Players:', 'game-server-status') . '</strong> ' . $online_players . '/' . $maximum_players . '<br />';


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Synchronizace času a zvuku s obrazem
    od Ferry+ » 02 črc 2018 12:55 » v Vše ostatní (sw)
    8
    504
    od mmmartin
    03 črc 2018 08:30

Zpět na “Programování a tvorba webu”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host