Fotogalerie na web

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

LaB
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 842
Registrován: duben 09
Pohlaví: Muž

Fotogalerie na web

Příspěvekod LaB » 06 srp 2019 08:51

Možná se zeptám jak blbec, ale ... Potřeboval bych poradit, jestli existuje nějaký software, který by mi z fotek vytvořil galerii fotek na web (nemyslím html stránku, kterou dokáže vytvořit třeba AcdSee, ale něco podobného, jako třeba funguje prohlížení obrázků na idnes.cz), kde by byla otevřená jedna fotka a pomocí šipek by se dalo v galerii listovat. Zvládnu napsat stránku v HTML, ale víc je nad moje síly. Poradí někdo?



Reklama
Uživatelský avatar
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8749
Registrován: srpen 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Fotogalerie na web

Příspěvekod CZechBoY » 06 srp 2019 18:17

hledas neco jako lightbox/fancybox http://fancybox.net/
PHP, Nette, MySQL, C#, LESS, TypeScript
PhpStorm, Docker, WinSCP, Opera browser, Windows 10
Xiaomi 3S (RAM 2GB, CZ LTE)
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)


Zpět na “Programování a tvorba webu”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 21 hostů