Budiky na www

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

L.L
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: září 19
Pohlaví: Muž

Budiky na www

Příspěvekod L.L » 20 říj 2019 09:33

Zdravím.
Kdybych chtěl na mojí strance takový budík.
https://codepen.io/terryyounghk/pen/hfoaA
Stači mi jeden, ten teploněr.

Nenajde se tu dobra duše co by pomohla?
Popřipadě doporučit něco jednodužšího.



Reklama
Uživatelský avatar
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8749
Registrován: srpen 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Budiky na www

Příspěvekod CZechBoY » 20 říj 2019 16:56

takhle by mělo jít ořezat html + css, javascript jsem ponechal
https://codepen.io/CZechBoY/pen/mddOKgW
PHP, Nette, MySQL, C#, LESS, TypeScript
PhpStorm, Docker, WinSCP, Opera browser, Windows 10
Xiaomi 3S (RAM 2GB, CZ LTE)
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)

L.L
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: září 19
Pohlaví: Muž

Re: Budiky na www

Příspěvekod L.L » 20 říj 2019 18:49

Děkují funguje :thumbup:
Ale jak tak na to koukam, s mýma znalostma to nedam :?

L.L
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: září 19
Pohlaví: Muž

Re: Budiky na www

Příspěvekod L.L » 25 říj 2019 06:47

Nenajde se tu nějaký borec, co to umí upravit?

V souboru index.html je hodnota 'value': 28.5,
Ručička budiku se výkresli dole, a pak se pomalu překresluje až na 28.5.
Obrázek
Bych tu animaci potřeboval zrušit.
Aby se při spuštění toho souboru index.html ručička vykreslila na te hodnotě 28.5.
http://leteckaposta.cz/908559203

flowem
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2153
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Budiky na www

Příspěvekod flowem » 25 říj 2019 08:40

V souboru "jquery-svg-gauge.js" najdi řádek 289 a změň hodnotu "duration" na 0.
AMD Ryzen 7 2700@4GHz/1.25V + Fera 2 | MSI B350 PC MATE | Crucial Ballistix Sport LT 8GB 3200CL16 | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

Uživatelský avatar
LuCaCZ
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 908
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Budiky na www

Příspěvekod LuCaCZ » 29 říj 2019 17:51

flowem píše:V souboru "jquery-svg-gauge.js" najdi řádek 289 a změň hodnotu "duration" na 0.

a ono stačí do nastavení vložit

Kód: Vybrat vše

'duration': 0,

není potřeba upravovat zdrojový kód js

L.L
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: září 19
Pohlaví: Muž

Re: Budiky na www

Příspěvekod L.L » 01 lis 2019 11:08

No jo, ale ona se ta rafika vykresli na te 0 a pak skoči na určenou hodnotu. :huh:
'value': 28.5,


Zpět na “Programování a tvorba webu”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 14 hostů