Jak použít zálohu z CodePen na ChatGPT? Vyřešeno

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

Minapark
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Jak použít zálohu z CodePen na ChatGPT?

Příspěvekod Minapark » 01 led 2025 18:48

PF 2025 + zdravíčko!
Poradíte mi prosím? Zkouším tvořit na stránce ChatGPT a testuji to na CodePen. Potřeboval bych daný výtvor uložit, pro pozdější potřebu. Na stránkách CodePen jsem vytvořil registraci (Free) a mohu tam výtvory zálohovat.
Ale když se potřebuji vrátit v čase, potřeboval bych celý kód (HTML, CSS, i JS, jak byl zobrazen na ChatGPT puvodně - je to přehledné) zase vložit na stránky ChatGPT a pokračovat od tohoto bodu.
Jaký bych měl zvolit postup pro pokračování od bodu zálohy na CodePen? Děkuji...

Doplněno druhý den 2.1. v 6:00.
Jediný způsob který jsem zprovoznil je, že z CodePen si zálohuji všechny 3 soubory (HTML, CSS, JS, funkční celek je i na cloudu). Na ChatGPT potom dám nový chat a vložím kopii souboru JS pro editaci. Vytvořený nový kod JS zkopíruji a vložím do CodePen na vyzkoušení. HTML a CSS nechávám původní. Když to není dle představ, zase to samé od začátku. Složité to není a fungujeto tak. Nic lepšího asi nevymyslíme.
Žij, jako bys měl zítra zemřít. A uč se, jako bys měl žít věčně.

Reklama
Minapark
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jak použít zálohu z CodePen na ChatGPT?  Vyřešeno

Příspěvekod Minapark » 06 led 2025 08:08

Vídím že to nebylo zajímavé. Vyřešešil jsem to zálohováním jednotlivých částí. V podstatě to už ani nepotřebuji. Uzavírám. (potřebiji doladit kod, ale to v jiném tématu).
Žij, jako bys měl zítra zemřít. A uč se, jako bys měl žít věčně.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Programování a tvorba webu”