Podivný rozdíl v polích v phpMyAdmin

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

BUTon
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Podivný rozdíl v polích v phpMyAdmin

Příspěvekod BUTon » 17 srp 2010 14:14

Ahoj,

potřeboval bych pomoc s malým problémem.
Mám tabulku v databázi a v jednom ze sloupců se změnil způsob zobrazení jednoho pole. Do zápisu číslo 265 měl jeden řádek (nazval bych to typ "input") a od toho dalšího až do současnosti má cca tři řádky (tedy jakoby typ "textarea").
Dobou zlomu je změna způsobu nahrávání obsahu - prvních 265 jsem nahrál najednou jako import a ostatní přidávám po jednom pomocí jednoduché webové administrace, kde je tento sloupec jako textarea.
Díky tomuto nepatrnému problému se mi při dotazu na tento sloupec vypisují jen staré hodnoty.

Můj dotaz zní: jak upravit už zapsané zápisy tak, aby se v phpMyAdminu zobrazily všechny stejně? Pro budoucí zápisy samozřejmě přehodím vkládání toho pole na "input", ale s těmi současnými si nevím rady. Zkoušel jsem celý sloupec přehodit na text, ale problém s vypisováním se tím nevyřešil...

Doufám, že jsem to popsal alespoň trochu srozumitelně a najde se někdo, kdo mi s tím pomůže.

Předem díky.

Reklama
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Podivný rozdíl v polích v phpMyAdmin

Příspěvekod CZechBoY » 28 srp 2010 11:19

vůbec nechápu o co jde...
ten sloupec má typ čísla nebo varchar? pošli sem strukturu tabulky a co ti v ní tak vadí
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Zpět na “Programování a tvorba webu”