Dneska jsem náhodou na fórum ŽIVĚ narazil na dotaz ,který mě teda dost pobavil.Jen se na to podívejte jak se dá dokonale blbnout hlava nešťastníkovi s dotazem.
tady http://www.zive.cz/Poradna/default.aspx ... ion=252492
Jak zvětšit disk.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak zvětšit disk.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to je bomba, jen nevím jestli je fakt tak hloupej, nebo to napsal ze srandy..
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To sem nekde cet jako vtip, ale nenapadlo by me, ze to moh nekdo myslet vazne 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Zajímavá debata, skutečně na úrovni...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak takhle jsem se už dlouho nepobavil
, ti lidé jsou snad čím dál tím blbější, jen si vemte, co se po ulicích potlouká takových těch existencí, kteří si myslí, jak jsou dobří, ale nespočítali by ani obyčejnou exponenciální rovnici.(ba dokonce ani kvadratickou)....Kam se ten svět řítí?!
To je důvod, proč mám rád PC-Help-lidé, co tu jsou, jsou inteligentní a každá diskuse má smysl a je slušná, což se už tak často nevidí...

To je důvod, proč mám rád PC-Help-lidé, co tu jsou, jsou inteligentní a každá diskuse má smysl a je slušná, což se už tak často nevidí...

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pánové to už je na živě v poradně letitý topic, ale najdete tam ještě větší "hovadiny". Nejhorší je, že se některé rady tváří seriozně a přitom vědomě škodí, především těm nejméně znalým této problematiky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1158
-
od mmmartin