v prohlížeči událostí v systému mám pořád chybové hlášení - zdroj SideBySide
1. Závislá symbolická adresa Microsoft.VC80.MFCLOC nebyla nalezena a poslední chyba byla Sestavení určené odkazem není v systému nainstalováno.
2. Resolve Partial Assembly pro Microsoft.VC80.MFCLOC se nezdařila. Referenční chybová zpráva: Sestavení určené odkazem není v systému nainstalováno.
3. Generate Activation Context pro C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.MFC_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.762_x-ww_3bf8fa05\MFC80U.DLL se nezdařila. Referenční chybová zpráva: Operace byla dokončena úspěšně.
Dělá mi to hlavně když jsem na Internetu. Můžu se toho nějak zbavit popř. nainstalovat?
VC80.MFCLOC
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
zatím není zač. mělo by to teď fungovat
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Re: VC80.MFCLOC
Zdravím,
mám stejný problém jako slimak2. Vcelku mě to neobtěžuje, ale zajímalo by mě, s kterou aplikací je tato hláška spojena, protože ještě donedávna jsem měla log v Prohlížeči události čistý bez jakýchkoliv chybových hlášení, zato teď se mi tam tato hláška objevuje každý den.
Kdyby někdo věděl, předem děkuji za info.
mám stejný problém jako slimak2. Vcelku mě to neobtěžuje, ale zajímalo by mě, s kterou aplikací je tato hláška spojena, protože ještě donedávna jsem měla log v Prohlížeči události čistý bez jakýchkoliv chybových hlášení, zato teď se mi tam tato hláška objevuje každý den.
Kdyby někdo věděl, předem děkuji za info.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to jsou komponenty Visual C ++ (něco jako programování) asi neumí přečíst nějaké části programu.měla by pomoct ta aplikace ke stažení,na kterou jsem dával výše odkaz 

memphisto: Četla jsem ten dřívější odkaz už včera a dík
ale zajímalo by mě právě, ke kterému programu by se ta hláška mohla vztahovat, protože dřív jsem ji v prohlížeči událostí neměla. Samozřejmě si nepamatuju, co jsem v poslední době instalovala, jinak bych se takhle neptala 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ono to v podstatě může být čímkoliv.celé Windows jsou dělány v C ++ a pokud u nějakého programu nepřečtou jeho kód, tak vyhodí tuto chybu.
memphisto: Dík 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”