Dobrý den, dostala jsem notebooku ...jsem lajk a proto hodně věcem nerozumím...Chtěla bych se zeptat co to znamená interní modem respektive jak se s ním dá pracovat - napojení na internet atd....nastavení
Děkuji
Interní modem
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Interní modem
Bude to nejspis modem 56 kb/s. Slouzi k vytacenemu pripojeni, ktere se dnes uz skoro nepouziva a malo, kdo ho poskytuje.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Interní modem
Vítej na fóru!!
Jo to bude vytáčené připojení , v dnešní době by jsi se ale nedoplatila.počítá se každá minuta, tak jedině na měsíční paušál.Notebook bude mít snad připojení pomocí LAN( Ethernet), nebo můžeš koupit modem do USB. Případné připojení Ti doporučí ev. poskytovatel připojení.(po pevné lince, wifi- bezdrát atd).
Jo to bude vytáčené připojení , v dnešní době by jsi se ale nedoplatila.počítá se každá minuta, tak jedině na měsíční paušál.Notebook bude mít snad připojení pomocí LAN( Ethernet), nebo můžeš koupit modem do USB. Případné připojení Ti doporučí ev. poskytovatel připojení.(po pevné lince, wifi- bezdrát atd).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2806
-
od doudinin
Zobrazit poslední příspěvek