ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
HjT jsem potřeboval zatím jen jednou a od té doby mi tu leží ladem, tkž mě ani nepřekvapuje, že je starý..
Naposledy upravil(a) Spyke dne 26 čer 2008 21:49, celkem upraveno 1 x.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)
Dobrý den.
Bych měl 2 dotazy ohladně raspi 5 a raspios-bookworm.
Co použivate na připojení přes vzdalenou plochu z win a androidu?
Dosud jsem použival Real VNC-Viewe, ale ten si s bookworm nějak nerozumi.
Jak vyřešit vice ploch a jejích přepinaní...
Poslední příspěvek
Použivam raspi už od verze 3 a nikdy se mi nestalo, že bych klik někam jinam.
Tento problem nebyl nikdy. Až u verze bookworm s plochou Wayland.
Když v nastavení přepnu na x11, tak je to ok.