Torrent - prestal stahovat Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Torrent - prestal stahovat

Příspěvekod peacoq » 06 srp 2008 00:00

Haha .. ta ikona co mas, to jsemjako ja ?
Asi tak nejak :idea: ja totiz nic v nastaveni nemenim, kdyz nevim co a jak funguje. A uz vubec nic takoveho jako ''dam vytvorit, zadam, najdu ...'', nebo jakokoliv zadavani a meneni pozadavku (krom direktoria kam stahovat).
Mikro-Torrent stacilo kliknout Download Torrent, potvrdit hlasku o stahnovani a uz to jelo. Jednoduse a prehledne.
Nehlede na to, ze takova tabulka co jsi poslala se nikde neobjevuje.
Jen neco takoveho
http://img229.imageshack.us/my.php?image=gf1el2.jpg
A uz na to prdim, kdyz to nejde. Nejak preziju s BitLord, i kdyz uz predem vidim, jak zase samo od sebe neco nepujde. Beztak stahuju jen debilnosti jako pisnicky, apod.

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 06 srp 2008 00:08

Zlatej warez :D
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 06 srp 2008 00:19

Záleží na tobě, musíš si teda najít program, který má jen dvě možnosti -Stáhnout a Uložit. To, co jsem popsala samozřejmě v programu je, ovšem to nesmíš zůstat trčet v základním (hlavním) okně programu a když na tebe sám hned nevyjukne s nabídkou na co kliknout, aby se vůbec dalo stahovat, tak program neodinstalovávat. Nemusíš v nastavení hned něco měnit, ale přece jen se s programem nejdřív seznámím, podívám se na možnosti, které nabízí a musím mu aspon ukázat zdrojový soubor, bez kterého ti pochopitelně nic nestáhne. Ovšem jednodušší je napsat, že to nefunguje.
Je mi líto, jen jsem ti chtěla pomoct, za tu dobu už bych to měla doma minimálně 2x

peacoq

Re: Torrent - prestal stahovat  Vyřešeno

Příspěvekod peacoq » 06 srp 2008 01:13

Z meho pohledu to nefunguje.
Mikro-torrent prestal sam-od-sebe stahovat, a to co pises ty, nefunguje bez toho, aniz by se v tom clovek vrtal.
Nejsem z tech co se ve vsem musi vrtat, neco menit, zadavat, vytvaret.
Moc zbytecnych slov. Topic uzaviram nebo z toho zase bude komedie stylem; to udelej, to zmen, to oprav, to zadej, to smaz, a nakonec to cele preinstaluj.

Zvlast, kdyz nekdo s urovni 5 a jednou hvzdickou 'vernost foru' se zase zacne projevovat stylem 'zlatej warez'. Jo, vcera jsem nahodou videl topic o tom, jak se kde-kdo potrebuje vykecat a tak topic jinch lidi plni prave takovyma poznamkama. A u jednoho uzivatele jsem pravdivy videl 'podpis' ve smyslu, ze i podle toho poznas lidi, '..kdyz zacnou okecavat neresitelne a nebo nesmyslne placat, ..i takovych je forum plne'.

Nastesti nemivam vetsi problemy, a kdyz, tak preinstaluji cely OS, protoze odborna a konkretni rada se stale vice ztraci v zaplave non-sensu.

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 06 srp 2008 09:55

Vím, že bych už reagovat neměla, protože jsi topic uzavřel a možná kvůli tomu od moderátorů dostanu, ale nereagovat nemůžu. Trochu se tvému postoji divím, protože se, asi právem, zlobíš na ty, kteří neporadí a problém jen okecávají. Na druhou stranu, jak chceš radu nebo pomoc, když ji vzápětí odmítáš s tím, že program, který nefunguje hned po spuštění, bez sebemenšího zásahu uživatele, je program k ničemu. Docela by mne zajímalo, jaké to programy používáš, že je není potřeba vůbec nastavit a fungují na jedno kliknutí.
FlashGet z tvého pohledu nefunguje a fungovat ani nemůže, protože ho odmítáš nastavit (a já ti ho v žádném případě nenutím). Nejde ale o žádné vrtání se v něčem, čemu nerozumíš, jde jen o to, určit programu základní pravidla, podle kterých bude pracovat a mohu tě ujistit, že pracuje spolehlivě. Torrenty, pokud jsou dostupní seedové a peerové, stáhne bez problémů, mluvím jen z vlastní zkušenosti (ověřeno znovu právě v této chvíli)
Promiň, že jsem topic ještě otevřela, ale tvoje reakce a argumenty mi prostě nedaly, abych to neudělala a možná by mi dali za pravdu i ostatní, že program je většinou potřeba nastavit. Měj se

peacoq

Příspěvekod peacoq » 06 srp 2008 15:23

Jezisi-kriste,
podival jsem se na tvoje prispevky a vidim, ze ty se bez dlouhych odstavcu a zaplavy vet neobejdes. Ukoncuji sledovani tohoto topicu, nebo mi zase dojde oznameni o dalsim saho-dlouhem odstavci.

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 06 srp 2008 16:24

Všimla jsem si, že tobě se všechno děje bez vlastního přičinění, ale buď v klidu, nic sáhodlouhého nebude, dám si pozor, abych spec. tobě už nikdy neradila

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Adobe reader přestal fungovat
    od pee.tr » 03 říj 2024 18:41 » v Vše ostatní (sw)
    3
    2473
    od pee.tr Zobrazit poslední příspěvek
    03 říj 2024 20:14

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”