Již delší dobu mne trápí při přesouvání či kopírování větších souborů (nad 1Giga) hlášení "Poškození dat" cyklická redundantní kontrola.
Pokusil jsem se přeinstalovat ovladače snad na všechno možné ale nyní i když ne tak často se mi toto hlášení občas objeví.
Nevím, jestli to s tím souvisí ale když se pokouším instalovat hru která je
jako jeden soubor ISO tak v průběhu instalace vyhláší "Poškožení dat",většinou se jedná o hry 2 a víc Giga.
Prosím poraďte.
Cykl. redund. kontrola Vyřešeno
...
no tuto hlášku mi to hlásilo v případě že jsem se snažil přečíst špatné médium - ať už disketu nebo cédéčko, ale rozhodně mě to dycinky naštvalo
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
vy ste všichni hrozně chytrý ale: 1)v médiu to neni pač tu hlášku mi to hází taky a když to dam někomu jinýmu tak vpoho 2) cd-romkou to taky neni pač mi to dělá i flashka 3) velikostí to taky neni pač teď sem přehrával futuramu 175 MB a kurva už je to tu zas 4) v kompatibylitě to asi taky nebude pač první půlrok mi ani nepíp a teď ho asi pošlu za vokno a to sem ve 3. patře nicmeně čekam na každou radu
cyklicka redundantni kontrola
ahoj,mam podobny problem,nemuzu zkopirovat film z dvd na pevny disk,zkousela jsem ho zkopirovat pres alkohol120,nero,dvd shrink,dvd decrypter,ale porad mi to pise chybu,ze nejaky soubor nelze zkopirovat-cyklicka redundanti kontrola,film jde ale normalne spustit,tak proc nejde zkopirovat?
Re: cyklicka redundantni kontrola Vyřešeno
katka píše:ahoj,mam podobny problem,nemuzu zkopirovat film z dvd na pevny disk,zkousela jsem ho zkopirovat pres alkohol120,nero,dvd shrink,dvd decrypter,ale porad mi to pise chybu,ze nejaky soubor nelze zkopirovat-cyklicka redundanti kontrola,film jde ale normalne spustit,tak proc nejde zkopirovat?
Ahoj,pokud je tvůj film na dvd kopie tak už další neuděláš protože dvd má chyby které při přehrávání filmu nevadí ale pro kopírování jsou potřeba.
cyklicka redundantni kontrola
Chyba neni vůbec v ničem,cyklická redundantní kontrola je kontrola kodů,které začali dávat na nové DVD,mimo klasického kódování! Takže film jde normálně přehrát,ale nejde zkopírovat! Zatím jsem neobjevil program,který by zvládl toto dekódovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 3945
-
od jan.sabo
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2023 18:27