Za jak dlouho rozlousknete tento hlavolam?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Za jak dlouho rozlousknete tento hlavolam?
Tak hotovo...k tomu hodnocení...při urputnějším přemýšlení..to trvá cca dvakrát déle,než kdyby to bylo na způsob Loydova bludiště ... a na to jak je ten hlavolam "malej" si myslím,že je kvalitní a možná nejeden člověk překvapivě zakleje 

Tentokrát jsi to vyluštil, jako vždy jsi první
Tak jsem to zamýšlel, jako spíš menší, lehčí ... ale doufal jsem, že trochu potrápí, tak to jsi mě potěšil, já sám ho neuměl zhodnotit, protože jsem samozřejmě od začátku znal řešení, když jsem ho tvořil ...
P.S.: Protože jsem sem nedal ještě správné luštitele z minulého hlavolamu, tak to napravuji nyní:
alenka_v_říši_divů bez nápovědy
karlos s nápovědou 1 (2)
Blue Spirit s nápovědou 7

P.S.: Protože jsem sem nedal ještě správné luštitele z minulého hlavolamu, tak to napravuji nyní:
alenka_v_říši_divů bez nápovědy
karlos s nápovědou 1 (2)
Blue Spirit s nápovědou 7
Takže si dáme nový hlavolam. Můj hlavolam Třináctku vyřešil jen: alenka_v_říši_divů. Nápovědu k němu dávat nebudu, ani řešení, když někdo bude mít dlouhou chvíli, může to zkusit. Včera jsme vykecávali po Skype s Blue Spiritem a říkal mě, že by chtěl zase nějaký hlavolam, ale na PC. Nerozuměl jsem mu, protože mi na konec po mých tipech na logické hry na počítači řekl, že takových her má dost. Ale myslím, že už jsem to pochopil, jak to myslel. Chce jen v tomhle vláknu obrázek hlavolamu, co by se nechal řešit přímo z obrazovky. Takže takový zkusím dát. Ale vždy je lepší (kromě těch nejjednoduších hlavolamů) si je radši nakreslit či jinak převést do reálu ...

-
- Pohlaví:
Nerozumím otázce. Jak přesouvat, kde začít?
-
- Pohlaví:
A zatímco přemýšlíme nad tímto hlavolamem dovolím si sem "vnořit" jednu prastarou logickou hádanku. X snad promine.
Jdou dva cestovatelé pouští a hledají vodu. Přijdou na místo, kde se cesta rozvětvuje a tam sedí dva starci o nihž cestovatelé vědí, že jeden vždy lže druhý vždy mluví pravdu.
Jakou otázku jim cestovatelé položí, aby se dozvěděli kterým směrem je voda?
Jdou dva cestovatelé pouští a hledají vodu. Přijdou na místo, kde se cesta rozvětvuje a tam sedí dva starci o nihž cestovatelé vědí, že jeden vždy lže druhý vždy mluví pravdu.
Jakou otázku jim cestovatelé položí, aby se dozvěděli kterým směrem je voda?
Přesouvat: libovolně. Kde začít: kdekoli, a taky hned skončit
Přesun jednoho kamene.
Už jsem to kdysi slyšel, ale nepamatuji si to. Já bych se zeptal obou, kde je voda a pak poslal 1 cestovatele jedním směrem a toho druhého druhým směrem

Už jsem to kdysi slyšel, ale nepamatuji si to. Já bych se zeptal obou, kde je voda a pak poslal 1 cestovatele jedním směrem a toho druhého druhým směrem

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Nebyl by nějaký návod pro lidi s opicí? .... Na zadání vidím osm kruhů/kamenů/...těch deset mám rozestavit podle toho vzoru? .... //pokud ano,tak jednodušší hlavolam si nemohl dát 

Cos dělal v ZOO?
Je jednoduchý, pro toho kdo umí paradoxně myslet. Ano, tvé řešení (SZ) je správné
Proč takhle neřešíš 3. level Lode Runner X? Ten je taky paradoxní, a podle indicií jste se skoro všichni zasekli ve 3. levelu 

-
- Pohlaví:
Jednomu /jedno kterému aniž vědí zda lže anebo mluví pravdu/ položí otázku :"Kam by mne poslal tvůj přítel kdybych se zeptal, kde je voda?" a jdou na opačnou stranu než jim ukáže. Tam je voda.
Asi jsem velká lama ale to přesouvání kamenů mi nějak nedochází ?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit : já bych se zeptal - „Zde byl blábol"../a x variací na podobnou otázku/
Jinak co se týče hlavolamu,tak lama určitě nejsi,mě to taky mátlo....takže máš svislou a vodorovnou řadu na obrázku....a mají odlišný počet kamenů....jeden kámen/kde chceš/ musíš někam přesunout,aby svislá i vodorovná řada měli kamenů stejný počet.....
X .. Asi ten třetí level Lode Runner X začnu řešit paradoxně...jen doufám,že se u toho paradoxně nezachovám a nerozsekám PC

X .. Asi ten třetí level Lode Runner X začnu řešit paradoxně...jen doufám,že se u toho paradoxně nezachovám a nerozsekám PC

Naposledy upravil(a) alenka_v_říši_divů dne 02 srp 2009 07:11, celkem upraveno 4 x.
Málem jsem to provalil, doufám že předchozí můj příspěvek nikdo moc nečetl...
Naposledy upravil(a) cavy dne 08 srp 2009 17:00, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5712
-
od Peťa
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 08:52
-
-
-
Jak vrátit původní rozložení, sloupce v Tento počítač?
od Lister99 » 29 čer 2024 19:06 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 2208
-
od Lister99
Zobrazit poslední příspěvek
29 čer 2024 20:51
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”