Myslím, že to není potřeba. Informaci o věku uživatele najdeš v jeho profilu (tedy pokud si to tam uživatel zadal. Někteří si totiž ani neumí nastavit pohlaví...)Owner píše:To už by chtělo započít topic : Kolik je Vám let ?![]()
* Xichty aneb jak vypadáme *
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: * Xichty aneb jak vypadáme *
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Malé oživení. Doufám Tomino, že už nebudeš rýpat
Pro orientaci já jsem ten menší a ten větší je děda
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Mládí vpřed !! 
Tak sem pročet celou šňůru a a si budu 2hej nejmladší

Ta první je ze zimy
Ta 2druhá je když mi byly 2 roky =)
( je mi 13 c(: )

Ta první je ze zimy
Ta 2druhá je když mi byly 2 roky =)
( je mi 13 c(: )
nekde jsem te videl :).. bydlim pobliz takze asi urcite :))
MSI KA780G, DualCore AMD Althon X2 (5400+, 2,80GHz)+ Arctic Cooling Freezer 64 Pro, Kingston 2X512 DDR2, 2X1GB A-DATA EXTREME DDR2,W. D. 250GB SATA II + Seagate Barracuda 250GB SATA II + Fujitsu Siemens (w.d.) 250GB USB, Asus 8600GT 256MB RAM DDR3, EuroCase 450W, LCD 19´ Asus VW192
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny, přestože se jedná o odlehčené téma, jsme pořád ještě ve fóru a tak prosím respektujte určitá zažitá pravidla. Jedním z nich je diskutovat v tématu k tématu. Pokud se tohle dařit nebude, budeme nuceni ho zmoderovat = vymazat vše, co je mimo původní směr. Někomu se to možná nemusí úplně pozdávat, ale nějak se pořádek v tématech udělat musí. Díky za pochopení a respektování.
//EDIT: dnes již podruhé odmazány OT příspěvky, pokud to budu muset v tomto tématu udělat potřetí, téma uzamykám - fórum není chat
//EDIT: dnes již podruhé odmazány OT příspěvky, pokud to budu muset v tomto tématu udělat potřetí, téma uzamykám - fórum není chat
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Nešlo by to nějak definovat i pro normální lidi?..já osobně nechápu oč kráčí....
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Téma je o xichtech ,nikoli o věku. A další blbosti ohledně věku,koček,velikosti pohlaví,verzi systému Windows,co je lepší IE nebo žirafa atd. sem nepatří a tak se k těmto příspěvkům bude taky přistupovat.
JASNÝ ?

JASNÝ ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Zvláštní téma,ale po shlédnutí je to fakt k zasmátí,tak ať netrhám partu:

MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Pánové, já kdybych sem ukázal svůj obličej, museli byste smazat tuto sekci 
//smazal jsem tvé OT příspěvky, reagující na výzvu kolegy moderátora. Na tvou otázku v nich odpovídám NE, podpis není určen k prezentaci jakýchkoliv stránek, od toho je zde samostatná sekce, upozorňuji však na nutnost i v této sekci dodržovat pravidla fóra
//Karlos
//smazal jsem tvé OT příspěvky, reagující na výzvu kolegy moderátora. Na tvou otázku v nich odpovídám NE, podpis není určen k prezentaci jakýchkoliv stránek, od toho je zde samostatná sekce, upozorňuji však na nutnost i v této sekci dodržovat pravidla fóra
//Karlos
- memphisto
- Guru Level 13

OT:
Pro začátek bude stačit,když si vymažeš ty odkazy z podpisu (už jsem tě na to upozorňoval přes SZ) a pak to na nás můžeš vybalit
Pro začátek bude stačit,když si vymažeš ty odkazy z podpisu (už jsem tě na to upozorňoval přes SZ) a pak to na nás můžeš vybalit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Trochu to oživím...