Dobrý den
prosím o pomoct,hledal sem odpověd na internetu a zkoušel sem neco sám ale problem sem nevyřešil,vždy když zapnu icq,nebo mi někdo třeba napíše
na icq(po kazdym prijmuti zpravy od nekoho)mi to hodí error "xvidcore.dll not found",a už mě to docela dost sere.Přeinstaloval sem icq a děla to pořád,nevím si rady.Někde sem četl ze nekomu to taky hazelo chybu(ale ne při icq)a hodil nový kodeky a přestalo to.Tak se stahl nový kodeky a taky nic.Prosím o radu
xvidcore.dll not found Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: xvidcore.dll not found
Udělej log z HijackThis a ve správné sekci ho vlož a požádej o kontrolu.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: xvidcore.dll not found Vyřešeno
Pročisti registry, nebo si stáhni a nainstaluj Xvid kodek ...
Co si nainstaloval za ty kodeky? ... Jinak log klidně vložit můžeš, ale tipoval bych to akorát na chybějící knihovnu, nebo chyba v registrech... ale ani malware není vyloučenej...
Co si nainstaloval za ty kodeky? ... Jinak log klidně vložit můžeš, ale tipoval bych to akorát na chybějící knihovnu, nebo chyba v registrech... ale ani malware není vyloučenej...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jak se pročistí registry prosím?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Použij Ccleaner
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
díky moc,xvid kodek pomohl
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”