tiskárna tiskne dozelena...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: tiskárna tiskne dozelena...
Což takhle znečistěné místa v tiskárně, kontejner na čistění...mohla tam vytéct náplň.Nebo reinstal- po smazání driveru to píše blbosti.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ak máš nástroj na ovládanie tlačiarne pohľadaj v ňom nastavenia tlačiarne. V nich nájdi Color poprípade Color options a pozri sa či tam niekde nemáš zatrhnutú položku Print in grayscale . Ak je aktívna tak to zruš. Mne to tak robilo ak som to mal aktívne na HP 1510. Obrázky vyzerali ako staré fotky. Ak to nebude ono, skús vybrať kazetu von a daj ju na chvíľu na kúsok vlhkého papiera ktorý dobre saje. Postav ju na tú stranu odkiaľ tlačí farbu (bude špinavá od farby).Po chvíli by malo byť rozoznať na papieri tri škvrny červenú, modrú a žltú. Ak tam nebudú, tak je zaschnutá. Niekedy jej stačí ak dlhšie postojí na tom vlhkom papieri.
K8N Neo4 Platinum, AMD Athlon64 3000+,RAM 2x256MB+2x1024MB, WDC WD1600JS 160GB, GeForce 6200 TurboCache, Tv WinFast PVR, WiFi Asus 802.11b/g+ruter WL-520GC,Win. XP pro. CZ
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tiskla jsem na obyč. papír a na lesklej fotopapír...asi bude lepší pořídit novou tiskárnu 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
vyzkouším to 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
pořád je to stejný...potřebovala bych spíš zkusit jestli tam jde nastavit ta kalibrace barev,ale netušim kde to mám najít 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus to ještě několikrát vyčistit, měl jsem podobný problém po zakoupení nových náplní a v obchodě je vyzkoušeli a byli O.K. A já měl pořád foto s jednobarevným tónem. Poradily abych několikrát spustil čištění přímo na tiskárně.Tak jsem to musel provést 8x a pak to bylo v pořádku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
mám také problém s tiskárnou, vlastním Canona multifunkční zařízení a mám problém se zapnutím tiskárny, vždy po zapnutí vydává divné skřípající zvuky a to je celé, už se ani nepřipojí k počítači. Myslíte, že je na to dobrý najít nějaký servis? Máte prosím někdo zkušenosti s touto firmou na servis tiskáren? děkuji
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Založ si vlastní téma! BTW kolik stál? Aby oprava nestála víc než nové zařízení...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4873
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4210
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”