Tak za 12 jde mít 4jádro, HD5770 a k tomu lepší desku při zachování 500W zdroje: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 37010XTF01
Jen limit byl 10k a opět ho pomalu přetahujeme
Správné sestavení PC?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Správné sestavení PC?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Opravdu by mu na to všechno stačil 500 W zdroj? Lepší je mít nějakou rezervu než mít problémy nebo třeba odepsat harddisky ...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jo stačil
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro X: Na to vše stačí KVALITNÍ 400W zdroj. Doporučený je 450W.
Košík se nepovedl, no
Vadí mi mATX a také si myslím, že za 300kč má o hodně větší výbavu a navíc ASUS? Aby v budoucnu neřešil problém se zvukem, jak se občas jak čtu stává. Myslel jsem tuto: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M0972OIZX5
Košík se nepovedl, no

Vadí mi mATX a také si myslím, že za 300kč má o hodně větší výbavu a navíc ASUS? Aby v budoucnu neřešil problém se zvukem, jak se občas jak čtu stává. Myslel jsem tuto: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M0972OIZX5
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já myslím, že ASUS a Gigabyte jsou na stejné úrovni co se týče kvality. Dřív Gb válcoval ostatní cenou, v poslední době ale nějak polevil.
Co se týče zvuku, tak oba výrobci používají čip realtek, takže pravděpodobnost na chybu tu je dle mě stejná. Navíc ASUS dělá i dobré dedikované zvukovky - řada XONAR
Co se týče zvuku, tak oba výrobci používají čip realtek, takže pravděpodobnost na chybu tu je dle mě stejná. Navíc ASUS dělá i dobré dedikované zvukovky - řada XONAR
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pozor. Já nemluvím o kvalitě a ani netvrdím, že je v kvalitě Gigabyte lepší a vůbec o kvalitě to nebylo. Výbava a zase výbava.
Co s etýká toho zvuku: nechtěj, abych hledal příspěvky, kdy jim něco nefunguje. Vždy to bylo u ASUS deskách. Ano i gigabyte má problémy (severní můstek). Nikdo není perfektní, ale uživatele více zajímá zvuk než nějaký můstek, pokud nedojde do extrému. Jinak souhlasím.
Co s etýká toho zvuku: nechtěj, abych hledal příspěvky, kdy jim něco nefunguje. Vždy to bylo u ASUS deskách. Ano i gigabyte má problémy (severní můstek). Nikdo není perfektní, ale uživatele více zajímá zvuk než nějaký můstek, pokud nedojde do extrému. Jinak souhlasím.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já reagoval na "a navíc ASUS? Aby v budoucnu neřešil problém se zvukem, jak se občas jak čtu stává."
Je tam navíc eSATA a FW. Je pravda, že někomu se to může hodit. Na druhou stranu čím víc věcí, tím víc se jich může porouchat a taky se jich musí při bootu projet, takže trvá start déle (je to jen o vteřinách, rozdíl ale je)
Je tam navíc eSATA a FW. Je pravda, že někomu se to může hodit. Na druhou stranu čím víc věcí, tím víc se jich může porouchat a taky se jich musí při bootu projet, takže trvá start déle (je to jen o vteřinách, rozdíl ale je)
Tak samozřejmě, že jsem mluvil o kvalitním zdroji, nekvalitní ignoruji. Ty 4 jádra mi přijdou, že také něco spapají a grafiky pomalu potřebují vlastní elektrárnu 

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Souhlas. Uživatel se musí rozhodnout co chce. Já jen tvrdím, že pokud jde o jednu či dvě stovky tak je lepší mít eSATA, více USB apod. než v budoucnu dokupovat dražší zařízení do PCI a nebo se muset obejít. Je to přece (v češtině) ZÁKLADní deska. Jen rozhodnout co je základ a co už je nad.
Jsem teď mírně zmatený, nicméně konstatuji, že PC nemusí být přímo herní. Jelikož má GTA 4 skoro největší nároky, tak stačí to ,,rozjet‘‘ na střední detaily a aby to nitro počítače vydrželo (pokud možno bez sekáni, ale to už by bylo asi moc
) Já souhlasím jak se Žbekym, že mít 4jádro, HD5770 a k tomu lepší desku při zachování 500W zdroje (ale nejsem si jist jestli cenově nevylekám maminku na ježíška
:D) tak i se Samotarrkem. Budu ted apelovat na poslední příspěvek. Samozřejmě nějaká ta 100 nevadí horší jak už to jsou tisíce : ) ale teď nevím co je výhodnější, ještě nejsem tak zkušený. Jestli v budoucnu dokupovat dražší zařízení do PC a nebo se muset obejít. Co se týče ceny tak max 11 000,-, ale to už je fakt maximum. :/ :/ boužel.
Každopádně chci, aby mi nějakou tu dobu vydržel. Svůj nynější PC mám asi 6-8 let. Běží stále relativně dobře až na využití CPU které mi častějc vyskakuje ke 100% :// a taky grafárna je mizerná NVIDIA GetForce 6600 GT a procák Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz, 2GB RAM ( to jen pro zajímavost)

Každopádně chci, aby mi nějakou tu dobu vydržel. Svůj nynější PC mám asi 6-8 let. Běží stále relativně dobře až na využití CPU které mi častějc vyskakuje ke 100% :// a taky grafárna je mizerná NVIDIA GetForce 6600 GT a procák Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz, 2GB RAM ( to jen pro zajímavost)
Tak chtít rozjet na střední detaily GTA 4 znamená mít špičkový herní PC 

mě to teda moc k smíchu nepříde
je to spíš k pláči...xD

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3