Odesílání peněz ze zahraničí
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odesílání peněz ze zahraničí
no tak jsem psal do jeho banky..a prý je to podvod tak díky za odpověď
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jediné, kde mohou peníze v rámci obchodu být složeny, je u notáře, ale taky může být notář někdy pěkná kuJva 

Potřeboval bych poradit jak převést co možná nejlevnější formou peníze z UK sem. V létě jedu pracovat do UK, založím si tam účet, zaměstnavatel mi bude posílat ty tisíce Ł
na jejich angl. účet, a já nějak potřebuju dostat ty peníze sem na českej účet, když zadám v UK bankovní příkaz sem do ČR tak odhaduju že česká banak si vezme nemalej poplateček za příchozí platbu ze zahraničí, a taky si něco vezme za konverzi měn-budu posílat z účtu v librách na účet v ČR vedenej v Kč.
Další možností je moneybookers, účet zde mám založený českou kartu verifikovanou,ale zakopanej pes je v tom,že když si chci dobýt peníze na svůj moneybookers účet a potom předat dál na svůj bankovní účet, tak je tam všude vedená česká banka,pod záštitou moneybookers....
Jak byste to řešili vy?
V nejhorším prostě až pojedů domu, vyberu z bankomatu hrozně moc liber a budu doufat že mě někdo po cestě domů neobere

Další možností je moneybookers, účet zde mám založený českou kartu verifikovanou,ale zakopanej pes je v tom,že když si chci dobýt peníze na svůj moneybookers účet a potom předat dál na svůj bankovní účet, tak je tam všude vedená česká banka,pod záštitou moneybookers....
Jak byste to řešili vy?
V nejhorším prostě až pojedů domu, vyberu z bankomatu hrozně moc liber a budu doufat že mě někdo po cestě domů neobere

Možná i to zaměstnání je podvod, stává se to často ...
Jinak k tomuto vláknu mám i obrazový příspěvek

Jinak k tomuto vláknu mám i obrazový příspěvek

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové "herní" PC za co nejméně peněz :)
od Jirin » 06 kvě 2025 19:40 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 4339