Propojení PC s TV Vyřešeno
Propojení PC s TV Vyřešeno
Zdravím lidi! Mám menší problém a to sice: Mám grafárnu nvidii gforce gtx250 a potřeboval bych jí propojit s tv, problém je v tom že grafárna má slot na hdmi a televize má takový ty barevný zdířky (žlutá, červená a bílá) vím že červená a bílá je jen audio L a R a žlutá je na obraz, pak je tu možnost propojit to ještě přes scart ale v obou případech bych potřeboval nějakou přechodku... nevíte o něčem takovém?? btw: na kvalitě obrazu mi zase až tak moc nezáleží... :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Propojení PC s TV
Nemůžeš spojovat analog (cinch/scart) s digitálem (hdmi) bez nějakého převodníku. Převodníky jsou hodně drahá záležitost
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
ok, alespoň někdo se ozval, díky.. Pak by to teda šlo ještě takhle ne?? http://imagecz.cz/item/kramer-vga-cinch ... -0-9-metru, ale to bych musel vypojovat monitor.. a to se mi nechce, myslíš že by to fungovalo?? A pak tu mám ještě něco podívej na obrázek http://i.alz.cz/ImgW.ashx?fd=FotoAddOrig&cd=oz601a1-02 v levo je hdmi, uprostred je slot na monitor ale co je to vlevo??
přes to by to nešlo nějak napojit? sorry za debilní otázku.. nevyznám se 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ty kabely jsou pro specifická zařízení a na 99% fungovat nebudou.
To vpravo je DVI a to je taky digitální výstup
To vpravo je DVI a to je taky digitální výstup
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1992
-
od Melvidor
Zobrazit poslední příspěvek
12 led 2025 12:01