Propojení PC s TV Vyřešeno
Propojení PC s TV Vyřešeno
Zdravím lidi! Mám menší problém a to sice: Mám grafárnu nvidii gforce gtx250 a potřeboval bych jí propojit s tv, problém je v tom že grafárna má slot na hdmi a televize má takový ty barevný zdířky (žlutá, červená a bílá) vím že červená a bílá je jen audio L a R a žlutá je na obraz, pak je tu možnost propojit to ještě přes scart ale v obou případech bych potřeboval nějakou přechodku... nevíte o něčem takovém?? btw: na kvalitě obrazu mi zase až tak moc nezáleží... :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Re: Propojení PC s TV
Nemůžeš spojovat analog (cinch/scart) s digitálem (hdmi) bez nějakého převodníku. Převodníky jsou hodně drahá záležitost
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
ok, alespoň někdo se ozval, díky.. Pak by to teda šlo ještě takhle ne?? http://imagecz.cz/item/kramer-vga-cinch ... -0-9-metru, ale to bych musel vypojovat monitor.. a to se mi nechce, myslíš že by to fungovalo?? A pak tu mám ještě něco podívej na obrázek http://i.alz.cz/ImgW.ashx?fd=FotoAddOrig&cd=oz601a1-02 v levo je hdmi, uprostred je slot na monitor ale co je to vlevo??
přes to by to nešlo nějak napojit? sorry za debilní otázku.. nevyznám se 
přes to by to nešlo nějak napojit? sorry za debilní otázku.. nevyznám se - Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Ty kabely jsou pro specifická zařízení a na 99% fungovat nebudou.
To vpravo je DVI a to je taky digitální výstup
To vpravo je DVI a to je taky digitální výstup
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3416
-
od Melvidor
Zobrazit poslední příspěvek
12 led 2025 12:01