Weslo píše:nechápu jak můžeš porovnávat Wi-Fi a ADSL - to přece jenom úplně něco jiného o2 a UPC
Máš snad pocit že jsem něco takového napsal?
Alias75 píše:Třeba takové UPC má ceník přehledný i pro naprostého laika.Jestli jsi si všiml tak nežehrám na FUP jako takové ,ale na formu jako to prezentují.To žeje to prezentováno hloupě ne-li lživě o tom se bavit nehodlám.
Jestli tam najdeš jedinou příměru než pouze tu o propagaci tak jsem z toho jelen.Ještě Ti tam píši že nežehrám na FUP jako takové.Dokáži pochopit zastávání se někoho.To pro mne není nepochopitelné,ale ty si teťka vedeš svoji byť mě o to nejde.Má to jen jeden důvod podle mne .Jelikož o věci víš dost tak jsi pravděpodobně nepozorně četl.Protože osočovat mne jak mohu srovnávat O2 s UPC byť to nedělám (pouze propag.materiál).Ty jsi napsal že mám u svích 2MB 12GB FUP byť to není pravda (vyvracím ti to ještě s chechtajícím se smajlem aby jsi pochopil jak je to myšleno).Zase neblbni nejde o život a nic z toho co jsem napsal není žehraní na služby,ale na informace na stránkách.Když si přečteš od začátku co jsem napsal tak je to o tom že nejsem spokojenej se službou ,kterou jsem si objednal a při koukání po rychlejší jsem akorát zjistil ,že ti jako první píšou něco co může být zavádějící (mírně řečeno).Ten tajtrdlík ti taky do sluchátka neřekne máte tam FUP tolik a tolik.Řekně ti jako první onu rychlost a že je to neomezené připojení bez omezení dat.No a to je to jediné.OK?
K emailu :ano něco jsem slyšel ,ale mám to doma rozhozené na tři PC přez Wifi takže potřebuju rychlost větší tak jako tak.