O2 sem tam nedorozumění nebo vyloženě podvody na zákazníka?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod alias75 » 22 čer 2007 13:49

Weslo co je s tebou????????????
Weslo píše:nechápu jak můžeš porovnávat Wi-Fi a ADSL - to přece jenom úplně něco jiného o2 a UPC

Máš snad pocit že jsem něco takového napsal?
Alias75 píše:Třeba takové UPC má ceník přehledný i pro naprostého laika.Jestli jsi si všiml tak nežehrám na FUP jako takové ,ale na formu jako to prezentují.To žeje to prezentováno hloupě ne-li lživě o tom se bavit nehodlám.

Jestli tam najdeš jedinou příměru než pouze tu o propagaci tak jsem z toho jelen.Ještě Ti tam píši že nežehrám na FUP jako takové.Dokáži pochopit zastávání se někoho.To pro mne není nepochopitelné,ale ty si teťka vedeš svoji byť mě o to nejde.Má to jen jeden důvod podle mne .Jelikož o věci víš dost tak jsi pravděpodobně nepozorně četl.Protože osočovat mne jak mohu srovnávat O2 s UPC byť to nedělám (pouze propag.materiál).Ty jsi napsal že mám u svích 2MB 12GB FUP byť to není pravda (vyvracím ti to ještě s chechtajícím se smajlem aby jsi pochopil jak je to myšleno).Zase neblbni nejde o život a nic z toho co jsem napsal není žehraní na služby,ale na informace na stránkách.Když si přečteš od začátku co jsem napsal tak je to o tom že nejsem spokojenej se službou ,kterou jsem si objednal a při koukání po rychlejší jsem akorát zjistil ,že ti jako první píšou něco co může být zavádějící (mírně řečeno).Ten tajtrdlík ti taky do sluchátka neřekne máte tam FUP tolik a tolik.Řekně ti jako první onu rychlost a že je to neomezené připojení bez omezení dat.No a to je to jediné.OK?
K emailu :ano něco jsem slyšel ,ale mám to doma rozhozené na tři PC přez Wifi takže potřebuju rychlost větší tak jako tak.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 22 čer 2007 19:58

Weslo píše:no podle učebnic ekonomie se tomu říká marketing - a kdo je blbej tak na to skočí

Jak praví Wikipedia,
marketing = koncepce obchodní a výrobní politiky firmy

Nechtěl bych využívat služeb společnosti, jejíž koncepcí obchodní a výrobní politiky je oblbování klientů.

marcucci
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod marcucci » 22 čer 2007 20:20

Muzu se jenomtak mezi reci zeptat proc teda nejdete vsichni k jine firme? A neni to jen v CR panove,to je i u nas i v GB a jinde urco taky. Vsude tyhle reklamni chytaky jsou. Taky kupuju letenky do CR za 1000Kc,a kdyz k tomu pripoctu poplatky tak jsem na 10.000KC za kus. To same jsem videl i na netu se skodovku,taky ji nabizeli za snad (uz nevim presne) 10.000Kc,a uz taky nikdo nerekl ze je to akontace. Zijeme holt v dobe reklamnich chytaku....protoze si myslim ze jim tahle strategie vychazi,hodne lidi se asi nachyta,proto to delaji ne. Etika je dnes passe!!!
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit

Pepas87
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pepas87 » 22 čer 2007 21:18

marcucci píše:Muzu se jenomtak mezi reci zeptat proc teda nejdete vsichni k jine firme?

protože prostě nemáme jinou možnost...
a tejď použiju tvé "heslo" :
A neni to jen v CR,to je i u Vas v GB a jinde urco taky.

neboj pokud bych měl jinou možnost, tak služeb O2 nevyužívám...
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”