Jak upravit WMP 11
Jak upravit WMP 11
Ahoj, instaloval jsem si WMP 11 a můžu říct, že jsem spokojený. Jediný problém, který nemůžu vyřešit, je, jak odstranit z bočního podokna takovou tu děsně velkou a zcela zbytečnou notu... Chci, aby tam byl jen seznam stop. Nevíte, jak to odstranit? Ve WMP 10 to šlo...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Verxes: opravdu ale já přesně na to co jsi napsal kliknul pravym, objevila se mala tabulka kde bylo něco zatrženýho(fakt už nevim co...nečetl sem to) tak sem na to kliknul a už se to nezobrazuje. Zkoušel sem restartoval pc a pořád se nezobrazuje. Tak to zkuste taky, třeba vám to půjde taky tak.
úplná blbost, co sem napsal...vůbec mě neberte vážně
úplná blbost, co sem napsal...vůbec mě neberte vážně

-
- Pohlaví:
Jak odstranit vodotisk ze složek
Jestliže ve Windows XP navštívíte nějakou složku s jedním obsahem (hudba, video, obrázky atd.) určitě si nelze nevšimnout, že na pravé straně dole se nachází vodotisk, symbolizující co se ve složce nachází. Pro složku s hudbou to je nota, s obrázky obrázek apod. Chcete-li se tohoto znaku zbavit klikněte pravým tlačítkem myši na ikonku Tento počítač a zvolte Vlastnosti. Přepněte se na kartu Upřesnit. V oblasti Výkon klikněte na tlačítko Nastavení. Klikněte na položku Vlastní a v seznamu položek vyberte řádek Použít obrázek pozadí pro každý typ složky a zrušte u něho zatržení. Změny uložte potvrzením všech oken.
Jestliže ve Windows XP navštívíte nějakou složku s jedním obsahem (hudba, video, obrázky atd.) určitě si nelze nevšimnout, že na pravé straně dole se nachází vodotisk, symbolizující co se ve složce nachází. Pro složku s hudbou to je nota, s obrázky obrázek apod. Chcete-li se tohoto znaku zbavit klikněte pravým tlačítkem myši na ikonku Tento počítač a zvolte Vlastnosti. Přepněte se na kartu Upřesnit. V oblasti Výkon klikněte na tlačítko Nastavení. Klikněte na položku Vlastní a v seznamu položek vyberte řádek Použít obrázek pozadí pro každý typ složky a zrušte u něho zatržení. Změny uložte potvrzením všech oken.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”