Budoucnost IT technologie
Re: Budoucnost IT technologie
Nesmrtelnost bych bral, ale muselo by být i věčné mládí, taková nesmrtelnost ve stáří se všemi nemocemi by měla být za trest 

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Poslední dva příspěvky mi hovoří z duše. Do posledního písmene.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
S tou nesmrtelností s Vámi souhlasím, věčně mládí, ale i to stáří bez nemocí, ale v rámci vývoje IT je to stáří bez nemocí docela reálné
. No uvidíme, co nás čeká a nemine.
Mám ještě jednu otázku: co takový vývoj IT v oblasti podnikání? Z pohledu spotřebitele či podnikatele.

Mám ještě jednu otázku: co takový vývoj IT v oblasti podnikání? Z pohledu spotřebitele či podnikatele.
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podnikatel bude čím dál víc a víc vystříkávat ze spotřebitele.
Nesmrtelnost bych nebral, ale dlouhý život všemi deseti
Nesmrtelnost bych nebral, ale dlouhý život všemi deseti

-
- Pohlaví:
K tomu dlouhému životu: Jeden známý - už hodně v letech, bere prášky snad na všechno + nějaké ozařování a další blbiny, tak byl zase jednou u svého doktora. A když si mu stěžoval na další problémy, tak mu doktor říká: Ku..a a do kolika bys tady chtěl bejt?
-
- Pohlaví:
Když už tady máte takové úsměvné téma, potom nesmrtelnost bych nebral. Ale líbil by se mi nový život se starými zkušenostmi. :-)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
uvidíme, co nás čeká a nemine.
... asteroid...

Četl jsem zajímavý článek, týkající se inovací firmy IBM. Odkaz zde: http://byznys.ihned.cz/c1-58982990-mobily-poznaji-ze-budete-nemocni-aneb-5-inovaci-od-ibm-ktere-zmeni-svet
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Precitajte si bibliu. Tam sa mozete docitat, ze prvi ludia a niekolko generacii po nich sa dozivali veku okolo 600 rokov... Potom sa vek skracoval a pozrime sa kde sme dnes s vyspelou technikou a vedeckym pokrokom.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Chlapče, ty jsi se zbláznil. 
To by tak ještě scházelo, abych žil v tomto kocourkovském státě 600 let. Navíc nic proti, ale když se nad tím pečlivě zamyslím, tak bych řekl, že Bible je jenom výmysl.
Každopádně je to zakletá kniha... A to samotným Satanem. Znám kamarády, kteří se dali na silnou víru. A úplně zmagořili... Stali se z nich jiní lidé. Jejich mentalitu by jste museli vidět. Absolutně do všeho tahají boha, nedá se s nimi o ničem rozumném komunikovat. Doma mají místo obrazů svojí manželky/dětí Svaté Kříže. Své děti bijí, řvou na ně, kvůli blbostem - např. když jsem byl na návštěvě, tak jen proto, že něco vylili ve svém pokoji. Z jejich dětí se stanou podobné zrůdy, jako jsou oni. Věří v silné pokušení, věří že jim Bůh posílá vzkazy o tom, že už tady dlouho nebudou. Nejde to všechno napsat, pokud to člověk neuvidí, tak neuvěří. Bible není boží kniha, ale ďáblova...
Od té doby, co se z pár mých kamarádů stali zrůdy, tak nemám rád Bibli. Už ne!

To by tak ještě scházelo, abych žil v tomto kocourkovském státě 600 let. Navíc nic proti, ale když se nad tím pečlivě zamyslím, tak bych řekl, že Bible je jenom výmysl.
Každopádně je to zakletá kniha... A to samotným Satanem. Znám kamarády, kteří se dali na silnou víru. A úplně zmagořili... Stali se z nich jiní lidé. Jejich mentalitu by jste museli vidět. Absolutně do všeho tahají boha, nedá se s nimi o ničem rozumném komunikovat. Doma mají místo obrazů svojí manželky/dětí Svaté Kříže. Své děti bijí, řvou na ně, kvůli blbostem - např. když jsem byl na návštěvě, tak jen proto, že něco vylili ve svém pokoji. Z jejich dětí se stanou podobné zrůdy, jako jsou oni. Věří v silné pokušení, věří že jim Bůh posílá vzkazy o tom, že už tady dlouho nebudou. Nejde to všechno napsat, pokud to člověk neuvidí, tak neuvěří. Bible není boží kniha, ale ďáblova...
Od té doby, co se z pár mých kamarádů stali zrůdy, tak nemám rád Bibli. Už ne!

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Ufff! Bible a IT. Chlapi zkusme rychle opustit toto spojení, protože nám to zadělá na nepěkný flame...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus RT-BE58U – připraven na budoucnost
od KingGustavo » 02 říj 2024 18:41 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 3304
-
od BL!zZard