Tvůj JOB??Prozraď,kde makáš ;)
Re: Tvůj JOB??Prozraď,kde makáš ;)
No, tak já sem taky pro to studovat dokud můžu a tak vám hodím taky nějakej jinej obor
Takže mám za sebou SŠITSP - sociální práce - pečovatelská činnost a MKM jazyková škola, pomaturitní studium a zkoušku FCE.
A abych toho neměla moc, tak teď studuju VOŠ sociální práce Brno 1. ročník zdárně ukončen a IMS Brno obor sociální pedagogika, pokud se zadaří, tak dokončen 2. ročník. Zítra mám hnusnou zkoušku z práva, tak na mě můžete ráno myslet
A co se týká praxe a brigád, tak sem nelenila - hospic Rajhrad (nejlepší a nejdelší spolupráce), Dětský domov, domov pro seniory, prodavačka v trafice a následně v tabáku
Zatím vše. příští rok po bakalářce chci na MU na lektorství anj ještě :-)

Takže mám za sebou SŠITSP - sociální práce - pečovatelská činnost a MKM jazyková škola, pomaturitní studium a zkoušku FCE.
A abych toho neměla moc, tak teď studuju VOŠ sociální práce Brno 1. ročník zdárně ukončen a IMS Brno obor sociální pedagogika, pokud se zadaří, tak dokončen 2. ročník. Zítra mám hnusnou zkoušku z práva, tak na mě můžete ráno myslet

A co se týká praxe a brigád, tak sem nelenila - hospic Rajhrad (nejlepší a nejdelší spolupráce), Dětský domov, domov pro seniory, prodavačka v trafice a následně v tabáku

Zatím vše. příští rok po bakalářce chci na MU na lektorství anj ještě :-)
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Já pracuji jako popelář a občasný pasák v domově důchodců. Na dovču jezdím se svými kamarády UK. (úkáčka).
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nuže, krize v plném proudu, změnila se někomu práce ? Oživme toto téma...

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak sem moc nelezu (Fórum) občas mi unikne zajímavá diskuse nejen o IT.
Dovolím si shrnutí:
1) Je dobrý mít papíry na hlavu otázka je jaký jestli od doktora nebo od Vysoké školy
2) Je dobrý něco dělat otázka je jesti je lepší chodit do zaměstnání nebo do práce.
3) Je dobré být nejen chytrý ale také manuelně zručný otázka je zdali z devatero řemesel není to desáté opravdu "bída."
O sobě:
Chodím do zaměstnání tj klídek za míň peněz. Pracuji dle hesla Spojaři všech zemí proletujte se a k tomu spojaření udržuji dalších pár slaboproudých technologií.
Jsem stár tak jak se zrovna cítím někdy je to nejhorší po ránu když poznáte rozdíl mezitím chít a moct.
Dovolím si shrnutí:
1) Je dobrý mít papíry na hlavu otázka je jaký jestli od doktora nebo od Vysoké školy
2) Je dobrý něco dělat otázka je jesti je lepší chodit do zaměstnání nebo do práce.
3) Je dobré být nejen chytrý ale také manuelně zručný otázka je zdali z devatero řemesel není to desáté opravdu "bída."
O sobě:
Chodím do zaměstnání tj klídek za míň peněz. Pracuji dle hesla Spojaři všech zemí proletujte se a k tomu spojaření udržuji dalších pár slaboproudých technologií.
Jsem stár tak jak se zrovna cítím někdy je to nejhorší po ránu když poznáte rozdíl mezitím chít a moct.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pořád student a na další dva roky magisterského ještě nebudu zapojen do výrobního procesu
Jinak krize asi neříká nic firmám, co se mě snaží přeplatit, ať se vykašlu na magisterské a jdu k nim dělat 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Porad technicka podpora, porad me 22% mzdy bere stat... a krom toho sem zacal studovat 2lety MGR obor na FIT VUT Brno :-)
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Studentům gratuluji a přeji hodně studijních úspěchů. Já nastupuji právě do třeťáku bakalářského studia a poté to vidím na Brno na navazující magisterské..pak až možná nějaká práce..se uvidí.. 

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Neřádi!!!
Jak vám kluci závidím, že ještě nemusíte tahat, jak já byl tenkrát blbej, že jsem se spokojil jenom s maturou...
[OT]
Dneska byl na rádiu Egrensis sqělej fór.
Majitel firmy promlouvá k zaměstnancům:
"Pořád si jen stěžujete na krizi, místo toho, abyste byli rádi, že máte letos o 50% vyšší plat!"
"Cože?! O 50% vyšší? V porovnání s čím???"
"V porovnání s příštím rokem..."
[/OT]

[OT]
Dneska byl na rádiu Egrensis sqělej fór.
Majitel firmy promlouvá k zaměstnancům:
"Pořád si jen stěžujete na krizi, místo toho, abyste byli rádi, že máte letos o 50% vyšší plat!"
"Cože?! O 50% vyšší? V porovnání s čím???"
"V porovnání s příštím rokem..."
[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
ja sem v 1. rocniku na SOS v Kloboukach U brna (o tom ste urcite neslyseli:-P) obor Infomacni Technologie
a Obcas mam brigadu v Brne v Olimpii v Rodinnym knihkupectvi
a Obcas mam brigadu v Brne v Olimpii v Rodinnym knihkupectvi

nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
VŠB-TUO (vysoká škola báňská-technická univerzita ostrava), 1.semestr, FEI (fakulta elektrotechniky a informatiky), rád bych se dále věnoval telekomunikacím, které jsem studoval na střední škole 

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
Já studuji podobně jako studoval Tomina SPŠ Technickou Třebíč ale obor Slaboproudá elektrotechnika. Už odmala sním že si udělám zesilovač který mi zboří dům 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”