Jiří SuchýNěkdy mám dojem, že člověk lítá do vesmíru jen proto, že se tam kočkám nechce.
Kočky a kocouři Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kočky a kocouři
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Boobsss píše:No já nevim jak se to stalo. My jsme ho opčas vozili na chatu a vždycky všechno bylo v pohodě. Ale Včera jen krátce co jsme ho přivazli, se začal dusit a strašně slintal. Nejhorší bylo s nim jet k veterinářovi ( kam jsme nakonec nedojeli ), on půlku cesty mňoukal, a pak najednou ticho. To bylo hrozný.
A nesnědl něco špatného na té chatě ? Slintání vypadá na vzteklinu..
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mohl taky spolknout vosu...
K tomu veterináři jste měli bývali jet. Možná by se podařilo kocoura zachránit nebo alespoň byste se dozvěděli důvod úmrtí...
K tomu veterináři jste měli bývali jet. Možná by se podařilo kocoura zachránit nebo alespoň byste se dozvěděli důvod úmrtí...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Nevim byla to, opravdu chvilka. 5 minut po příjezdu jsme jeli spátky. My jsme k veterynářovi jeli, ale nestihly jsme to. Je to tak hodina cesty. Taky se dovnívám, že spolknul vosu. 

- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nepřišlo Vám někdy, že jsou kočky strašně vlezlé? Ja kočky nemusel nikdy právě pro tuto jejich vlastnost. Radši hafany :). Kočky jsem měl, ale většinou byla jedna a na druhý den jich bylo dvacet
neměl jsem ji nikdy v domě nechtěl bych :) byli mourované. Ted mam černých labladorka a jsem spokojený
. Ale kámoška ma peknou čiču taková modrá
Pro rejpali: zdržte se poznámek když nemáš rád kočky proč sem píšeš děkuji

Pro rejpali: zdržte se poznámek když nemáš rád kočky proč sem píšeš děkuji
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
fox8: když nemáš rád kočky proč sem píšeš

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Fox8 píše: Ale kámoška ma peknou čiču taková modrá
Všechny moje kámošky měly pěknou číču, ale nikdy modrou. Někdy byly i bezsrsté (Sphynx). Ty číčy samozřejmě. Abyste si nemysleli kdovíco ...
// No ještě aby měly něco jinýho...

// mike007
Taky přidám své věčně spící chlupaté šelmy - kočky.
Toho mourka mám už asi 6 let, v tu dobu sem si ho vzal jako malé chvějící se klubko z místního Zverimexu a modrá britka byla kupovaná přes inzerát. Měl to být kocour ale nakonec se z něj/jí vyklubala kočka.

Toho mourka mám už asi 6 let, v tu dobu sem si ho vzal jako malé chvějící se klubko z místního Zverimexu a modrá britka byla kupovaná přes inzerát. Měl to být kocour ale nakonec se z něj/jí vyklubala kočka.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dávám sem fotku kocoura mojí kamošky......moje kočka zemřela na vyskoý věk
.....byla podobná té co má glasty.......má velice zajímavou srst...takouvou tygří....jmenuje se Josef 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Také vložím něco z našich kočičin.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Ten zrzavec je jako můj Ferda /nebožtík/ i když světlejší.
Teď když jsem to zde prokliknul, tak jsem narazil na otázku k čemu je toto téma a Radix odpověděl. Já bych jen dodal, že z letité zkušenosti vím, že lidi kteří mají doma kočku jsou mnohem hodnější než ostatní a vůbec nejsou podobni lidem, kteří mají psa. Psa si lidé pořizují z mnoha důvodů a to by bylo na dlouhý psaní, ale kočku chovají jen hodní a trpěliví lidé, kteří ty kočky milují. Málokterá kočka poslechne jako pes, většina koček nepřímo těm majitelům či chovatelům "říká" co mají dělat a pokud to majitel respektuje, tak má kočku rád.
Teď když jsem to zde prokliknul, tak jsem narazil na otázku k čemu je toto téma a Radix odpověděl. Já bych jen dodal, že z letité zkušenosti vím, že lidi kteří mají doma kočku jsou mnohem hodnější než ostatní a vůbec nejsou podobni lidem, kteří mají psa. Psa si lidé pořizují z mnoha důvodů a to by bylo na dlouhý psaní, ale kočku chovají jen hodní a trpěliví lidé, kteří ty kočky milují. Málokterá kočka poslechne jako pes, většina koček nepřímo těm majitelům či chovatelům "říká" co mají dělat a pokud to majitel respektuje, tak má kočku rád.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”